Demet Evgar Dönüyor! Avlu Dizisi Hayranlarına Sürpriz! Çekimler Başlıyor! İşte Başlama Tarihi

Start TV 'de yayınlanan ve çok beğenilerek izlenen aksiyon sahneleri çok heyecan yaratan Avlu dizisi cezaevindeki hayatları anlatıyordu.

Start TV 'de yayınlanan ve çok beğenilerek izlenen aksiyon sahneleri çok heyecan yaratan Avlu dizisi cezaevindeki hayatları anlatıyordu.

Demet Evgar Dönüyor! Avlu Dizisi Hayranlarına Sürpriz! Çekimler Başlıyor! İşte Başlama Tarihi

Cezaevindeki şiddet sahneleri bomba etkisi yaratan dizide başarılı oyuncular aksiyon sahnelerini muhteşem oynayarak seyirciye geçirmeyi başarıyor. Dizinin final yapışı hayranlarını çok üzmüştü. Dizi oyuncuları ve dizinin hikayesi çok beğenilirken dizinin dijital ortamlarda tekrar başlayacağı konuşulmaya başladı. 

Star TV Hayranları Diziyi Yeniden İstiyor

 

Star TV’de yayınlanan ve 2 sezon boyunca ekranlarda reyting rekorları kıran dizi 44 bölüm yayınlandı. Dizide, Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray gibi oyuncular yer alıyor. 

Demet Evgar Dönüyor! Avlu Dizisi Hayranlarına Sürpriz! Çekimler Başlıyor! İşte Başlama Tarihi - Resim : 2

Demet Evgar’ın oyunculuğu çok beğenildi. Oyuncunun hayat verdiği Deniz karakteri çok sevilen bir karakter oldu. Azra karakterinin de aşırı yoğun ilgiye marus kaldığı dizide her oyuncu beğeni kazanıyor. Ceren Moray Azra karakterini muhteşem bir şekilde canlandırmıştı. Kudret karakteri ise Nursel Köse performansı ile büyük ilgi görmüştü. 

İki sezon devam eden dizi ucundu sezonu göremedi.  Avlu dizisi hayranları dizinin dijital platformlarda yayınlanmasını bekliyor. Bu haberin doğru olup olmadığı merak ediliyor. Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, yaptığı bir paylaşımda bu konu hakkında açıklama yaptı. 

Demet Evgar Dönüyor! Avlu Dizisi Hayranlarına Sürpriz! Çekimler Başlıyor! İşte Başlama Tarihi - Resim : 3

Altuntaş açıklamasında,"Avlu dizisinde yapımcı ve oyuncular yeniden diziyi çekmek için çok istekli fakat şuan hiçbir kanal satışı olmadı. Proje şuan beklemede" dedi.

Harika Dizinin Beğenilen Konusu 

 

Deniz, (Demet Evgar) eşinden aşırı derecede şiddet gören bir kadındır. Yine şiddet gördüğü bir gece Deniz'in kızı babasını vurur. Ecem'in bu hareketinden sonra her şey değişecektir. Deniz, kızı için herşeyi üstlenir.

Hapse gönderilen Deniz orada Azra ve Azra'nın arkadaşları ile tanışır. Azra ve Kudret ile tanışan Deniz burada çok aksiyonlu günler geçirir.  Nilgün ise hapiste olan bir başka mahkumdur ve bu olayı ihbar eder.

Demet Evgar Dönüyor! Avlu Dizisi Hayranlarına Sürpriz! Çekimler Başlıyor! İşte Başlama Tarihi - Resim : 4

Müdür Nihal Azra'yı kontrol edemez ve Kudreti Azra'nın olduğu yere gönderir. Deniz'i kendi tarafına çekmek isteyen Kudret red cevabı alır ve büyük öfke duyar. Deniz'in eşi şikayetini geri çeker ama Deniz için artık her şey çok geçtir. Azra ve Kudret'in büyük savaşının içinde kalan Deniz için işler değişir. Müdür Nihal ise bu esnada öldürülür. 

Tüm mahkumlar ve gardiyanlar Deniz'i Müdür Nihal’in başında görür ve cinayet Deniz'in üstüne kalır. Deniz mahkemeye çıkar ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alır. 

Demet Evgar Dönüyor! Avlu Dizisi Hayranlarına Sürpriz! Çekimler Başlıyor! İşte Başlama Tarihi ile ilgili etiketler Avlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.