Demet Evgar 8 Mart dünya kadınlar günü reklamı

Demet Evgar 8 Mart dünya kadınlar günü reklamı oldukça büyük ses getirdi. Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Demet Evgar 8 Mart reklamı bazı tartışmaları da beraberinde getirmekten geri kalmadı.

Ünlü oyuncu Demet Evgar bu sefer de oynadığı reklam filmiyle adından söz ettirdi. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra reklam filmlerindeki performansı ile de parmak ısırtan Demet Evgar’ın bu seferki reklam filmi 8 Mart dünya kadınlar günü içindi.

Demet Evgar’ın oynadığı reklam filminde kalabalık bir arkadaş grubunun meyhanede oturup felekten bir gece çaldığı anlar gözler önüne serildi.

8 Mart dünya kadınlar gününde kadeh kaldırmak isteyen Demet Evgar, kadınların günlük hayatta başına gelen zorbalıklara dikkat çekmek adına cinsiyet farketmezsizin; kadınlara dayatılan önyargı ve zorbalıkları günlük hayatta uygulayan kişilerden kadehlerini indirmesini istedi.

Demet Evgar 8 Mart dünya kadınlar günü reklamı ile ilgili etiketler Demet Evgar 8 Mart Reklam dünya kadınlar günü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.