Demet Akbağ'a Hande Erçel sorulunca sinirlendi!

Geçtiğimiz aylarda 'En İyi Kadın Komedi Oyuncusu' ödülü alan Hande Erçel hakkında 'Belki de bizi bir ara güldürmüştür biz fark etmemişizdir" diyerek eleştiren Demet Akbağ, Erçel'in adını duyunca oldukça gerildi.

İkinci filmiyle beyaz perdeye geleceği konuşulan efsane yapım Organize İşler'in dev kadrosunda yer alan Demet Akbağ, önceki gün Etiler'de görüldü.

HANDE ERÇEL SORULUNCA...

Geçtiğimiz aylarda Altın Kelebek Ödül Tören'inde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldığı için Hande Erçel’i eleştiren usta sanatçı, muhabirlerden 24 yaşındaki oyuncu ile ilgili sorular gelince bir hayli gerildi.

Kesinlikle konuşmayacağını belirtip sinirlenen Akbağ, soruları cevapsız bırakıp alandan uzaklaştı.

resim-105201MY

"BELKİ DE BİZİ BİR ARA GÜLDÜRMÜŞTÜR"

Akbağ, Erçel hakkında; “Ben artık bu tip şeyleri değerlendiremiyorum. TV dizileri de oyunculuk anlayışı da artık beni aştı. Ödül törenini izlemedim, bir fikrim de yok. Tuhaf bence de. Belki de bizi bir ara güldürmüştür biz fark etmemişizdir. Bu kişi komedi dizisi mi yapıyor?" demişti.

Demet Akbağ'a Hande Erçel sorulunca sinirlendi! ile ilgili etiketler Demet Akbağ Hande Erçel Altın Kelebek siyah inci komedi kadın oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.