Demet Akbağ ve Sertab Erener’den Covid-19'a karşı aşılanma çağrısı

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen aşılama kampanyası kapsamında yeni kamu spotları yayımlandı. Yeni videolarda Demet Akbağ ve Sertab Erener, Covid-19'a karşı aşılanmanın önemini vurgulayarak çağrıda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen Covid-19 aşılama kampanyası kapsamında hazırlanan, ünlü sanatçılardan Demet Akbağ ve Sertab Erener’in kamu spotunda yer aldıkları vidoları paylaştı.

Yeni videoda Demet Akbağ, “Uzun bir süredir tüm dünya pandemi ile savaşırken doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları, konunun uzmanları fedakârca çok büyük mücadeleler verdiler. Bu mücadeleye aşı olarak biz de katkıda bulanabiliriz. Aşı olmayı ihmal etmeyelim” ifadelerine yer verdi. Sertab Erener ise, “Ne hastanelerimiz dolsun ne de sahnelerimiz boş kalsın. Çözüm basit ve kesin. Ancak sıramız gelince aşı yaptırarak özlediğimiz normallere dönebiliriz” dedi.

Demet Akbağ ve Sertab Erener’den Covid-19'a karşı aşılanma çağrısı ile ilgili etiketler Demet Akbağ Sertab Erener covid-19 aşı kampanyası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.