Demet Akalın'ın uçak isteğine Avrupa Birliği'nden yanıt! Akalın'dan sınır ötesi operasyon!

Türkiye'nin dört bir tarafında çıkan orman yangınları ünlüleri de harekete geçirdi. AB Türkiye Delegasyonu'nun resmi twitter hesabından yaptığı paylaşıma, "Ne zaman" diye seslenen ünlü şarkıcı Demet Akalın istediği yanıtı aldı.

Demet Akalın'dan orman yangınları için sınır ötesi operasyon! Başta Antalya'nın Manavgat ilçesi olmak üzere Türkiye'nin dört bir tarafında başlayan orman yangınları birçok yerde devam ediyor. Bölgede yaşayan ünlülerden şarkıcı Demet Akalın ise yangınlara en çok tepki gösteren sanatçıların başında geliyor. Akalın, AB Türkiye Delegasyonu'nun resmi twitter hesabından yaptığı yangın uçağı paylaşımına cevap verdi.

DEMET AKALIN'NDAN ORMAN YANGINLARI İÇİN OPERASYON!

Başarılı şarkıcı, AB Türkiye Delegasyonu'nun twitter hesabından;" AB, bu zor zamanda #Türkiye ile tam dayanışma içindedir.

Türkiye’nin talebi üzerine #rescEU filosundan 3 adet Candair tipi uçakla İspanya ve Hırvatistan yangın söndürme çalışmalarına destek verecek.

Geçmiş olsun Türkiye."

Paylaşıma "Ne zaman?" yorumda bulunan şarkıcıya cevap gecikmedi.

Demet Akalın okullar açılmazsa ne yapacağını açıkladı - Magazin haberleri

AB DELEGASONU'NDAN AKALIN'A CEVAP!

Bunun üzerine bir paylaşımda daha bulunan Delegasyon resmi twitter hesabı;

Selamlar Demet Hanım, Hırvatistan uçağı TR hava sahasına girmiş bulunuyor ve 19:30’da görev için belirlenen Alanya-Gazipaşa havaalanında olması bekleniyor. İspanya’dan gelecek uçaklar da bugün yola çıktılar ve yarın öğle saatlerinde görev havaalanına varmaları bekliyoruz. ifadelerini kullandı.

 

Demet Akalın'ın uçak isteğine Avrupa Birliği'nden yanıt! Akalın'dan sınır ötesi operasyon! ile ilgili etiketler Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.