Demet Akalın'ın servet değerindeki montu! Fiyatına inanamayacaksınız!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün cilt bakımı yaptırmak için gittiği Nişantaşı'nda görüntülendi. Akalın, gazetecilere yakalanmamak için trafiği birbirine kattı. Diğer taraftan Akalın, 4 bin 200 dolar değerindeki montu ile dikkat çekti.

Demet Akalın, önceki gün müdavimi olduğu cilt bakım kliniğinde rutin bakımını yaptırdı. İçeride yaklaşık üç saat kalan Akalın, çıkışta basın mensuplarına görüntü vermek istemeyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI

Hemen valeleri arayan şarkıcı, kliniğe 20 metre uzaklıktaki cipine yürümek yerine aracının trafiğin akışının tersine doğru geriye doğru gelmesini isteyerek kapıya yanaştırttı. Bu isteğiyle hem işini yapan valeleri hem de trafiği zora sokan Akalın, görüntülenmekten kurtulamazken, basın mensuplarının sorularına ise ilginç cevaplar verdi.

SnobMagazin'in haberine göre, hızlı adımlarla koşarak cipinin direksiyonuna geçen şarkıcı, kendisine yöneltilen soruları ise "Arkadaşlar lütfen hava yağmurlu, kapımı kapatayım. Bu şekilde beni taciz etmeyin. Röportaj yapmak için sözleştik mi ki?" diyerek yanıtsız bıraktı.

Demet Akalın'ın servet değerindeki montu! Fiyatına inanamayacaksınız!

MONTUNUN FİYATI 69 BİN TL

Dünyaca ünlü giyim markalarına düşkünlüğüyle bilinen Akalın'ın üzerindeki servet değerindeki montu gözlerden kaçmadı. Bir markanın 2018 yılında çıkardığı üzeri kaplan işlemeli kuş tüyü montunun fiyatının yaklaşık 69 bin TL (4 bin 200 dolar) olduğu ortaya çıktı.

Demet Akalın'ın servet değerindeki montu! Fiyatına inanamayacaksınız! ile ilgili etiketler Demet Akalın mont
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.