Demet Akalın'ın paylaşımı kafa karıştırdı!

Ünlü popçu Demet Akalın, megastar Tarkan hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Küçük çocuklara yardım eden Tarkan'a teşekkür eden Akalın'ın paylaşımını yanlış anlayanlar Tarkan'ın hasta olduğunu düşünerek yorum yağdırdı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Demet Akalın, Megastar Tarkan hakkında yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Hasta olan kız çocuklarına yardım eden Tarkan'a teşekkür etmek isteyen Akalın, paylaşımında konuya açıklık getirmediği için Megastar'ın hayranları panik oldu.

"ALLAH SENİ KIZINA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN"

Instagram'da Tarkan'ın fotoğrafını paylaşan Demet Akalın, altına "Sen benim için gelmiş geçmiş en koca yürekli, merhametli, mütevazı dünya starısın! Seni çok seviyorum... Allah seni kızına, eşine bağışlasın... Hem Hicran'ımıza hem Esila'ya acil şifalar... Senin sesin ilaç olsun, bugün gözümde dahada büyüyen Tarkan!" notunu düştü.

Demet Akalın'ın paylaşımı kafa karıştırdı!

YORUM YAĞDI

Akalın'ın Tarkan hakkındaki paylaşımını görenler, "Bir şey oldu sandım", "Ne olmuş Tarkan'a", ve "Öyle bir yazı yazmışsın ki bir şey oldu sandık" gibi yorumları yapıldı.

Demet Akalın'ın paylaşımı kafa karıştırdı! - Resim : 2

TEPKİLERDEN SONRA AÇIKLAMA YAPTI

Demet Akalın, gelen tepkiler üzerine ikinci bir mesaj yayınlayarak "Çok hasta bir kızı aradı!" dedi.

Demet Akalın'ın paylaşımı kafa karıştırdı! - Resim : 3

Demet Akalın'ın paylaşımı kafa karıştırdı! - Resim : 4

Demet Akalın'ın paylaşımı kafa karıştırdı! ile ilgili etiketler Demet Akalın Tarkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.