Demet Akalın'ın laf soktuğu sunucu fena patladı!

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın sosyal medya hesabından 'Bu kızı çok mu aradınız' diye tepki gösterdiği sunucu Dilay Korkmaz bu eleştiriye sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından Akalın'a zehir zembelek sözler sarf etti.

Star Tv'de Star Life isimli magazin programını sunan Dilay Korkmaz, kendisi için “Bu kızı çok mu aradınız?” diyen şarkıcı Demet Akalın’a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Akalın, sunucu Dilay Korkmaz için Twitter’dan “Star Life bu sunucu kızı çok aramış mı ya direk zapp” ifadesini kullanmıştı.

"ALLAH KÖTÜ KALPLİLERDEN KORUSUN"

Bu paylaşımın ardından sunucu Dilay Korkmaz da kendi Instagram hesabından Akalın’a şu yanıtı verdi: “Estetiğim, botoksum, dolgum yok. İyi eğitimler aldım. Herkes işine baksın. Çünkü ben ekmeğimi işime bakarak kazanıyorum. Şükürler olsun ki çok arandım ve bulundum. Allah kötü kalplilerden korusun”

demet-akbag-ic-1

Demet Akalın'ın laf soktuğu sunucu fena patladı! ile ilgili etiketler Demet Akalın dilay korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.