Demet Akalın'ın eski sevgilisiyle aşk yaşıyor! Berk Oktay'dan boşanmıştı!

Ünlü oyuncu Berk Oktay ile avukat Merve Şarapçıoğlu olaylı bir şekilde evliliklerini sonlandırmıştı. Şarapçıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eski sevgilisi Oğuz Kayhan'la yeni bir aşka başladığını duyurdu. Şarapçıoğlu paylaşımına, "Kalbim" notunu ekledi.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'la olaylı bir şekilde boşanan ve dava sürecinde yaptığı açıklamalarla gündem olan Merve Şarapçıoğlu, yeni bir aşka yelken açtı.

FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Demet Akalın'la 2006 yılında evlenip, aynı sene boşandığı Oğuz Kayhan'la yeni aşka başlayan Merve Şarapçıoğlu, Instagram hesabından sevgilisiyle romantik bir pozunu paylaştı. Şarapçıoğlu kareye beyaz kalp emojisi koyarak, "Kalbim" notunu ekledi.

Demet Akalın'ın eski sevgilisiyle aşk yaşıyor! Berk Oktay'dan boşanmıştı!

Demet Akalın'ın eski sevgilisiyle aşk yaşıyor! Berk Oktay'dan boşanmıştı! - Resim : 2

Berk Oktay da uzun süredir meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşıyor. Hatta çift evlilik hazırlığı yapmaya dahi başladı.

 

Demet Akalın'ın eski sevgilisiyle aşk yaşıyor! Berk Oktay'dan boşanmıştı! ile ilgili etiketler Demet Akalın Berk Oktay Merve Şarapçıoğlu Oğuz Kayhan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.