Demet Akalın'ın 'dünya starı' göndermesine Aleyna Tilki'den iddialı yanıt

'Kulüp' isimli şarkısıyla Trabzonspor kutlamalarına damga vuran Demet Akalın, genç meslektaşı Aleyna Tilki'ye göndermede bulunarak, “Aleyna duymasın, hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA'dayım. Neymiş, önemli olan don değil şarkıymış” ifadelerini kullanmıştı. Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın sözleri karşısında "Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka bir Türk sanatçı yok" dedi.

Yeni şarkısı 'Al ya da Bırak' (Take It or Leave It) ile son günlerde adından söz ettiren 21 yaşındaki popçu Aleyna Tilki, önceki gün bir partide sahneye çıktı. Tilki, Demet Akalın'ın kendisini hakkında yaptığı açıklamaya Demet Akalın'ın ismini vermeden, üstü kapalı cevap verdi.

Çatalca'da bir partide sahne alan Aleyna Tilki, klibiyle de çok konuşulan 'Al ya da Bırak' (Take It or Leave It) şarkısı hakkında konuştu. ''Şarkım 80 ülkede listeye girdi. Globalde ilk Türk kadın şarkıcı olarak listeye girdim. Daha ne diyebilirim ki, yapılan eleştirilere kapak olsun. İtinayla kapak yapılır.'' diyen Tilki, sözlerine şöyle devam etti: ''Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka bir Türk sanatçı yok. Ben yakaladığım bu başarıyla diğer gençlere kapı açtım aslında. Bundan dolayı da ayrıca mutluyum” diyerek kahkaha attı.''

Demet Akalın'ın 'dünya starı' göndermesine Aleyna Tilki'den iddialı yanıt


NE OLMUŞTU?


Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarına 'Kulüp' şarkısıyla damga vuran Demet Akalın, kendisine bir sosyal medya kullanıcısından gelen ''Telif at izinsiz yayın diye yasakla bu videoyu, kral olursun..'' şeklindeki öneri karşısında, her fırsatta 'Dünya starı olacağım' diyen 21 yaşındaki genç meslektaşı Aleyna Tiki'ye göndermede bulunarak “Hahhaha adamlar beni dünya starı yapıcak şaka mısın😅 Aleyna duymasın hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden Fifadayım😂😂neymiş önemli olan don değil şarkıymış🏅🏆” yanıtını vermişti.

Süper Lig'in 2021-2022 sezonu şampiyonu olan Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında Demet Akalın'ın seslendirdiği 'Kulüp' şarkısı çalmıştı. Geçtiğimiz pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenen ikinci kutlamalarda da yine aynı şarkı çaldı.

Demet Akalın'ın 'dünya starı' göndermesine Aleyna Tilki'den iddialı yanıt ile ilgili etiketler Demet Akalın Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.