Demet Akalın'ın bu sözleri Aleyna Tilki'yi kızdıracak

Demet Akalın, genç meslektaşı Aleyna Tilki ile arasında yaşanan 'dünya starı' polemiği hakkında konuştu: "Ben çok isterim ama Aleyna'dan dünya starı falan olmaz" dedi.

Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen Demet Akalın, 1.5 aydır migren tedavisi gördüğünü söyleyerek “Çok kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım. 100 kilo olayım, yeter ki şu ağrılardan kurtulayım. Beş profesör gezdim.” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'ın bu sözleri Aleyna Tilki'yi kızdıracak

Hürriyet'te yer alan habere göre; Son dönemde kadın meslektaşlarının aksine kapalı sahne kıyafetleri tercih etmesinin nedeninin de aldığı kilolar olduğunu açıklayan Akalın, “Kızlar çok şahane giyiniyorlar ama sağlık daha önemli. Düşmanım yok ama Allah düşmanımın bile başına böyle bir ağrı vermesin.” dedi.

Demet Akalın'ın bu sözleri Aleyna Tilki'yi kızdıracak - Resim : 2

Demet Akalın, Aleyna Tilki’yle arasındaki “dünya starlığı” polemiği hakkında da konuştu: “Ben çok isterim ama dünya starı falan olmaz. Bir tane var; o da Tarkan. Bizden başka dünya starı çıkmaz. Gerçeği kabullenelim.”

 

 

Demet Akalın'ın bu sözleri Aleyna Tilki'yi kızdıracak ile ilgili etiketler Demet Akalın Aleyna Tilki dünya starı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.