Demet Akalın'ın acı günü!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz yıl teyzesinin vefatıyla büyük bir üzüntü yaşamıştı. Ünlü şarkıcı şimdi de dayısının ölüm haberiyle sarsıldı.

Dayısının ölüm haberiyle yıkılan ünlü şarkıcı Akalın, "Canım dayım acıların dindi... Allah rahmet etlesin, mekanın cennet olsun" sözleriyle acısını dile getirdi.

Demet Akalın'ın acı günü!

Kovid-19 salgını sebebiyle cenazeye sınırlı sayıda insanın katılacağı öğrenildi. Diğer taraftan Akalın'ın dayısının ölüm sebebinin ne olduğu henüz bilinmiyor.

GEÇTİĞİMİZ YIL TEYZESİNİ KAYBETMİŞTİ

Ünlü şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de teyzesini kaybetmişti. Akalın acı haberi, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyurmuştu.

"TEYZEM GİTTİ"

Özel hayatıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Akalın, teyzesinin vefatı üzerine duyduğu acıyı, "Teyzem gitti, mekanı cennet olsun" sözleriyle dile getirmişti.

Demet Akalın'ın acı günü! - Resim : 2

DEMET AKALIN HAKKINDA

Gölcük, Kocaeli'de doğdu ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başladı. Ek olarak 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı.

Mankenlikle eş zamanlı olarak gazinolarda şarkı söylemeye başladı ve bunun bir sonucu olarak 1996'da ilk stüdyo albümü Sebebim'i piyasaya sürdü ancak çalışma çok ses getiren bir çıkış yapmasına yardımcı olamadı. Daha sonradan çıkış şarkısı "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004), MÜ-YAP'tan altın sertifika alan Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000'ler boyunca çıkardığı albümlerle çeşitli başarılar yakalayarak Türk pop müziğindeki yerini sağlamlaştırdı.

Yayımlandığı yıl Türkiye'nin en çok satan albümü olan Pırlanta (2015) dahil olmak üzere satış başarısı elde eden albümlerle 2010'larda Türk pop müziğindeki yerini korumaya devam etti. Türkiye'de liste başı olan "Afedersin", "Mucize", "Toz Pembe" ve "Hayalet" hitlerinin yanı sıra "Tecrübe", "Çanta", "Olacak Olacak", "Sabıka", "İlahi Adalet" ve "Ders Olsun" şarkıları da ilk beş başarısı gösterdi.

Demet Akalın'ın acı günü! ile ilgili etiketler Demet Akalın ölüm vefat Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.