Demet Akalın'dan yangın kampanyası! Bodrum'a yardım gönderen şarkıcı gözyaşlarına boğuldu

Türkiye'de çok sayıda noktada çıkan orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Bodrum'da yangında mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası düzenleyen Demet Akalın, gözyaşlarına boğuldu. Ünlü şarkıcı Bodrum’a 20-25 bin liralık yardım göndereceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Meslektaşı Merve Özbey de Akalın'a destek vererek bölgeye yanmaz ayakkabı yardımında bulunduğunu açıkladı.

Ülkenin çeşitli yerlerinde devam eden yangınlarda mağdur olan vatandaşlar ve işçiler için yardım toplamaya başlayan Demet Akalın, yapacaklarından bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Demet Akalın

Orman Müdürlüğü, Antalya, Muğla ve Tunceli şehirlerinde 7 noktada yangının sürdüğünü duyururken, Son 6 günde 35 ilde 130 orman yangınının kontrol altına alındığını açıkladı. Ünlü isimlerde yaşanan bu olaya kayıtsız kalmadı. Birçok isim yangın bölgesine yardım için kolları sıvadı. Havadan ve karadan yapılan yangın söndürme çalışmalarında ihtiyaç duyulan malzemeler için de binlerce vatandaş harekete geçti. Şarkıcı Demet Akalın da afet bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kollarını sıvadı.

Demet Akalın


GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI


Yangınların başladığı günden bu yana sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Demet Akalın, anlaştığı bir firma ile bölgedeki eksikleri tamamlamak için yardım toplamaya başladığını açıkladı. Sosyal medya hesabından video yayınlayarak afet bölgesi için yapacağı yardım faaliyetinden bahseden şarkıcı, gözyaşlarına hakim olamadı. Akalın, açıklamasında 20-25 bin TL'lik malzeme aldığını söyleyerek şöyle dedi;

“Soğuk su depolu kamyon bulmaya çalışıyorum… Birkaç yere telefon açtım ama… Sağ olsun Emrullah’la ben de 20 25 bin TL’lik malzeme alıyoruz. Köpek maması, yanmaz ayakkabı, pil birkaç bir şey daha yarın kamyonumuz çıkacak Bodrum’a…”


Demet Akalın


MERVE ÖZBEY YANGIN AYAKKABISI GÖNDERDİ


Akalın videosundan sonra kendisine ulaşan yardımlar için tek tek teşekkür paylaşımı yaptı. Şarkıcı Merve Özbey'in yanmaz ayakkabı gönderdiğini söyleyen Akalın "Dev cücem benim" diyerek sevgisini gösterdi.

Demet Akalın


EVİNİ AÇMIŞTI...

Şarkıcı Demet Akalın, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a seslenmiş ve Torba'da bir aileyi evinde misafir edebileceğini söylemişti.

 




 

Demet Akalın'dan yangın kampanyası! Bodrum'a yardım gönderen şarkıcı gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler Demet Akalın Bodrum Marmaris Yangın Orman Yangını yardım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.