Demet Akalın'dan tartışma yaratacak açıklama! Diğer kadınlar mutluluğu hak etmiyor mu?

Demet Akalın, Iraklı işadamı Rassan Khoshna ile evlendiği konuşulan Ebru Gündeş'in sahnesine konuk olmuş ve herkesin içinde Ebru Gündeş'e ''evlilik var mı?'' sorusunu yöneltmişti. Bir mekan çıkışı görüntülenen Demet Akalın, basın mensuplarının kendisine yönelttiği ''sizce evlendiler mi?'' sorusuna verdiği tepkiyle şaşkına çevirdi. Akalın, Gündeş hakkındaki soruya ''Şu piyasada, Türkiye'de mutluluğu hakeden nadir kadınlardan'' şeklinde tartışma yaratacak bir cevap verdi.

Reza Zarrab ile 11 yıllık evliliğini 2021'in Nisan ayında sonlandıran 48 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş'in, kendisinden 19 yaş küçük aşkı Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw'dan evlilik teklifi aldığı ve sessiz sedasız nikah masasına oturduğu iddia edilmişti. Ebru Gündeş'in son konserini izlemeye giden Demet Akalın ise ünlü şarkıcıya sorduğu ''evlilik var mı?'' sorusuyla gündeme gelmişti. Demet Akalın son olarak Ebru Gündeş ile ilgili kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapla gündem oldu.


''TÜRKİYE'DE MUTLULUĞU HAKEDEN NADİR KADINLARDAN''

Bir mekan çıkışı görüntülenen Ebru Gündeş'e gazeteciler ''Sizce evlendiler mi?'' sorusunu yöneltti. Demet Akalın soruya ''Evlenirse düğününe giderim. Şu piyasada, Türkiye'de mutluluğu hakeden nadir kadınlardan bir tanesi. Yanlış yapılmayacak, delikanlı, dost... Varlık arkadaşım değil Gündeş, biz yokluk arkadaşıyız Ebru'yla. O yüzden her zaman mutlu olmasını isterim.'' şeklinde cevap verdi.

KADINLAR'IN DEMET AKALIN'A TEPKİSİ NE OLACAK?

Demet Akalın'ın açıklamasında ''Şu piyasada, Türkiye'de mutluluğu hakeden nadir kadınlardan'' ifadelerini kullanması dikkat çekti. Kadınların ve kadın meslektaşlarının, Demet Akalın'ın bu açıklaması karşısında ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Demet Akalın'dan tartışma yaratacak açıklama! Diğer kadınlar mutluluğu hak etmiyor mu? ile ilgili etiketler Demet Akalın Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.