Demet Akalın'dan takipçisine şok sözler: "Allah senin binbir belanı versin"

Şarkıcı Demet Akalın, Bodrum'da vereceği son konseri Instagram hesabında duyurup paylaşımının altına 'Bugün sezonu kapatıyorum' notunu düştü.

Bir takipçisi Demet Akalın’ın bu paylaşımına “Eee gırtlağa kadar borç. Koca batık tabii. Çalış çalış” sözleriyle karşılık verdi. Kendisine bu tarz ağır ve seviyesiz eleştirilerde bulunanlara anında cevap vermesiyle ünlü Demet Akalın’dan yanıt gecikmedi: “Aslında sana küfür ederdim. Zaten sen de onu bekliyorsun, farkındayım. Seyret bakalım, bizi dolandırmak isteyen kaç yıl yiyecek? Boş yere sevindin. Allah senin gibilerden korusun hepimizi ayy… Allah senin binbir belanı versin tez zamanda”

qwrqwrqwr

Demet Akalın'dan takipçisine şok sözler: "Allah senin binbir belanı versin" ile ilgili etiketler Demet Akalın takipçisi şok
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.