Demet Akalın'dan şaşırtan çıkış: "Ver 120 kağıt yapalım"

Kırşehir’de bir mücevher markasının etkinliğine katılan ünlü şarkıcı Demet Akalın yine olay oldu. Mağaza sahibinin canlı yayın teklifini reddeden Akalın, 120 TL karşılığında ancak bunu yapabileceğini söyledi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve zaman zaman çıkışlarıyla da bilinen şarkıcı Demet Akalın bu sefer Kırşehir’de bir mücevher markasının etkinliğinde yer aldı. Mağaza sahibinin canlı yayın teklifini reddeden Akalın, “Ver 120 kağıt yapalım” deyince ortamda espirili hava esmesine neden oldu.

TV8’in fenomen yarışma programı MasterChef’i de yakından takip eden Demet Akalın, Dilara Başaran hakkında yaptığı yorumla sosyal medyayı salladı.

MasterChef'i izlediği anları paylaşan Demet Akalın, yarışmadaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Dilara Başaran hakkında, ''Dilara her şeyi mahvettin! Ay bu kız ne zaman gidecek ya! Git Dilara git!'' ifadelerine yer verdi.

Demet Akalın'dan şaşırtan çıkış: "Ver 120 kağıt yapalım" ile ilgili etiketler Demet Akalın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.