Demet Akalın'dan Ramazan ayında program yapan televizyon kanallarına öneri

Ünlü popçu Demet Akalın, Ramazan ayı boyunca çeşitli iftar ve sahur programları yapan televizyon kanalları için ''Hocalara vereceğiniz parayı, fakir fukaraya verin'' yorumunda bulundu. Akalın, eski programlar yayınlanırsa izleyeceğini belirterek ''Nasılsa her sene yeni ayetler inmiyor'' dedi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olmayı başaran 49 yaşındaki şarkıcı Demet Akalın, bu kez de 2 Nisan Cumartesi günü başlayıp, 2 Mayıs Pazartesi günü sonlanacak olan 11 ayın sultanı Ramazan ayı için yaptığı bir yorumla gündem oldu.

10 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Akalın, Ramazan ayına özel çeşitli programlar yapan televizyon kanallarını hedef aldı. Ünlü popçu, hocalara verilen paraların maddi durumu olmayanlara verilmesini önerdi. Akalın, 'Ben geçen seneki programları izlemeye razıyım' dedi.

Demet Akalın'dan Ramazan ayında program yapan televizyon kanallarına öneri

''NASIL OLSA YENİ AYETLER İNMİYOR''

Demet Akalın, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''Ramazan ayında televizyon kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz yüzbinlerce lirayı dağıtın fakire fukaraya. Ben razıyım geçen seneki programları izlemeye. Nasıl olsa her sene yeni ayetler inmiyor.''

Demet Akalın'ın bu paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Ünlü şarkıcının bu sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. Akalın'ı destekleyenler kadar eleştirenler de oldu.

 

 

Demet Akalın'dan Ramazan ayında program yapan televizyon kanallarına öneri ile ilgili etiketler Demet Akalın Sosyal Medya ramazan ayı 11 ayın sultanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.