Demet Akalın'dan Okan Kurt'a barışma sinyali!

Eylül ayında eşi Okan Kurt ile yollarını ayıran popçu Demet Akalın, katıldığı bir magazin programında eski eşini özlediğini söyledi. Akalın'ın bu sözleri 'barışma sinyali' olarak yorumlandı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Eylül ayında Okan Kurt'la bitirdiği evliliği hakkında konuşan Demet Akalın, "Zaman zaman Okan'ı özlüyorum" dedi.

"OKAN'I ZAMAN ZAMAN ÖZLÜYORUM"

Canlı yayında özel hayatı hakkında konuşan Demet Akalın, şunları söyledi: "Kendimi çok iyi hissediyorum. Bizim başımıza gelen şeyler talihsiz şeylerdi. Beni düşünmemiş hissiyatına kapıldım. Aslında benim eski eşim beni herkesten çok fazla düşünürdü. Ama kızım için vazgeçtim. Benim vicdanım rahat. Okan'ı zaman zaman özlüyorum.

Demet Akalın'dan Okan Kurt'a barışma sinyali!

"BAŞIMIZA GELENLER USULSÜZDÜ"

Evimize gelen avukat ve haciz işleri hep usulsüz kayınbiraderim benim evimi nasıl ofis gösterir ki? Okan için her şeyin çok iyi olmasını diliyorum. O da 'Kendimi toparlayıp karşına çıkacağım' dedi. Demek ki o arada bir şey yapma demek istiyor.

 "OKAN'A ARTIK ÇOK KIZGIN DEĞİLİM"

Okan'a ilk 1 ay inanılmaz kızgındım. Artık o kadar değil gördüğümde selam veriyorum. Okan'ın Instagram'ına hiç bakmadım. Beni kızımla olan ilişkisi ilgilendiriyor. Boşanma aşamasında Hira korktuğu için etkilendi. Hira, babasına 'Sen kapıya gelme annem evi terk eder' diyormuş. Ben de bakıcısında öğreniyorum. Bunun için yumuşuyorum. Ben Okan'ın emeğine üzülüyorum. Ben de onun ailesiyim benim Okan'a kırgınlığım bu yüzden.

Demet Akalın'dan Okan Kurt'a barışma sinyali! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.