Demet Akalın'dan Notre Dame yangınına ilginç yorum!

Şarkıcı Demet Akalın, Paris'te bulunan Notre Dame Katedrali'ndeki yangınla ilgili paylaşımda bulundu. Akalın, paylaşımına gelen bir yoruma verdiği cevapla ise sosyal medyada gündem oldu.

Paris’in Eyfel Kulesi’yle birlikte en önemli yapılarından biri olan Notre Dame Katedrali dün yandı. 8.5 saat sonra ise katedralde başlayan yangının söndürüldüğü açıklandı.

Yaşanan bu trajedinin ardından sosyal medyada olayla ilgili çok sayıda görüntü paylaşılırken bir o kadar da yorum yapıldı.

"TÜRKLERİN ÜZERİNE KALIR ALLAH KORUSUN"

Kimi ünlü isimler, yangının yüzyıllara tanıklık etmiş bir yapıda ağır hasarlar meydana getirdiği için duyduğu üzüntüyü paylaşırken Demet Akalın gibi bazı isimler de konuya çok farklı bir yerden bakmaya çalışan takipçilerini uyardı.

 Akalın, " Türkiye'ye iftira atarsan böyle olursun, kendi meselelerinizle ilgilenin bizimle bu kadar çok ilgileneceğinize! Allah'ın sopası" yok yorumunu yapan takipçiye, "Kız deme öyle sonra Türklerin üzerine kalır Allah korusun" cevabıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Demet Akalın'dan Notre Dame yangınına ilginç yorum!

Demet Akalın'dan Notre Dame yangınına ilginç yorum! ile ilgili etiketler Demet Akalın Yangın Paris
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.