Demet Akalın'dan koronavirüs itirafı!

Eşi Okan Kurt'un koronavirüse yakalandığını açıklayan Demet Akalın kısa bir süre sonra da kendi yaptırdığı test sonucunun da pozitif çıktığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. Koronavirüs hastalığını hafif atlattığını ve sağlık durumunun genel olarak iyi olduğunu belirten Akalın, virüsü arkadaşlarıyla birlikte gittikleri Uludağ tatilinde kaptıklarını itiraf etti.

Geçtiğimiz hafta koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıklayan ünlü çift Demet Akalın ve Okan Kurt'un karantina süreçleri devam ediyor. Eşinin ve kendisinin sağlık durumları hakkında bilgi veren ünlü sanatçı Akalın, virüsü nasıl kaptıklarını da açıkladı.

"ŞÜKÜR AYAKTAYIM"

Akalın, “Ben iyiyim, şükür ayaktayım. Sadece hafif bir boğaz ağrım var, o kadar. Okan’ın ciğerlerine inmiş. Parmak kadar bölge, belli. Ama ağır geçirmiyor, kötü hissetmiyor kendisini” dedi.

Ünlü şarkıcı virüsü nasıl kaptıklarını ise şu sözlerle açıkladı:

"ARKADAŞLARIMIZ KORONA OLDUKLARINI 7 GÜN SONRA SÖYLEDİ"

"Uludağ’a tatile gittik. Aynı ortamda bulunduğumuz arkadaşlar, korona olduklarını bize 7 gün sonra söyledi. İnsan erken söylemez mi, ne cahillik! Sonuçta oteldeyken kapalı ortamda bir arada bulunduk. Evdeki bakıcı da öksürüyordu, önce ondan olabilir mi diye düşündük. Test yaptırdı, sonucu negatif çıktı. Bakıcıdan olmadığına göre dağda kaptık"

"TATİLE GİDECEĞİM, LİNÇ ETMEYİN"

Akalın, geçtiğimiz haftalarda Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Uludağ'a tatile gideceklerini, “Ben hafta sonu gideceğim Uludağ’a. Hiç linç etmeyin. Belki konser falan alırım" notuyla açıklamıştı.

Diğer taraftan Akalın, koronavirüse yakalandığını açıklamasının ardından Twitter'da kendisi hakkında yapılan bir yoruma sessiz kalmamıştı.

Demet Akalın'dan koronavirüs itirafı!

"AKALIN KORONA OLMUŞ, KORONAYA GEÇMİŞ OLSUN"

Bir takipçisinin, "Demet Akalın korona olmuş. Koronaya çok geçmiş olsun. Umarım tez vakitte kurtuluruz bu beladan" yorumu karşısında adeta çılgına dönen Akalın söz konusu yoruma, "Zavallı..." diye karşılık vermişti.

Akalı'nın, "Zavallı" yorumuna ise takipçisi şu şekilde geri dönüş yapmıştı:

"KOKUŞMUŞ DÜŞÜNCELERİNLE ASIL SEN ZAVALLISIN"

"Asıl zavallı sen ve kokuşmuş düşüncelerin. Binmediğin metronun nereye ait olduğunu bilmeden Nişantaşı diye Madrid metrosunu paylaşıp, korona yüzünden mağdur olduğunuzu söylerken birkaç hafta sonra Uludağ'da bilmem kaç bin liralık kıyafetlerinizle herkesle dip dibe pozlar vermek. Bir de utanmadan cevap veriyor. Neyse en azından zavallıyı doğru yazmış" 

 

Demet Akalın'dan koronavirüs itirafı! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Demet Akalın Okan Kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.