Demet Akalın'dan Kerimcan'a yanıt!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz önceki gün Demet Akalın'a Gucci marka kıyafeti üzerinden göndermede bulunmuştu. Akalın göndermeye Ben Fero'nun şarkısıyla cevap verdi.

Geçen aylarda uçakta çektiği müstehcen görüntüleri yanlışlıkla sosyal medya hesabından yayınlayan Kerimcan Durmaz'ın, videodan sonra Demet Akalın'la küsmüştü Ardından Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz, gittiği bir mağazadan çektiği video ile eski arkadaşına göndermede bulunmuştu.

 


Kerimcan Durmaz, ünlü popçunun 2018 albüm kapağında giydiği, dünyaca ünlü bir markanın 35 bin değerindeki pullu eşofmanını “Öğğ! Bunu giyen de ne bileyim yani” diyerek kusma emojisiyle paylaşmıştı.

Herkes Demet Akalın ne diyecek diye beklerken, ünlü popçudan bir paylaşım geldi. Demet Akalın, Kerimcan Durmaz’ın göndermesine, Ben Fero'nun yeni şarkısı 'Arkadaş'tan küfürlü bir kısımla yanıt verdi. Akalın paylaşımına "Çok açılma yavaş; ... olana yok arkadaş" yazdı.

 

Demet Akalın'dan Kerimcan'a yanıt!

Demet Akalın'dan Kerimcan'a yanıt! ile ilgili etiketler Demet Akalın Kerimcan Durmaz Ben Fero
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.