Demet Akalın'dan Hadise'ye zeytin dalı... Ebru Gündeş'i sildi

Ünlü pop şarkıcısı Hadise’nin, Reza Zarrab’la yasak aşk yaşadığı iddiası karşısında Ebru Gündeş’i destekleyen Demet Akalın safını değiştirdi. Akalın, demediğini bırakmadığı meslektaşı Hadise’nin şarkısını sosyal medya hesabından paylaşarak Ebru Gündeş’i de sosyal medyadan takipten çıktı.

Oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra işadamı Mehmet Dinçerler'le yeni bir aşka yelken açan 36 yaşındaki Hadise'ye önceki gün meslektaşı Demet Akalın'dan beklenmedik bir destek geldi.


DEMET AKALIN'DAN HADİSE'YE ZEYTİN DALI

Hadise hakkında sürekli eleştiri yapan Demet Akalın, bu kez güzel popçuya zeytin dalı uzattı.

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Adı Ebru Gündeş'in boşandığı Reza Zarrab'la yasak aşk iddiasına karışan Hadise, Gündeş'in konu hakkında sessiz kalmasıyla zor duruma düşmüştü. Suçlamalara sessiz kalan şarkıcı, o dönem çok az dostundan destek görmüştü.


DEMET AKALIN SAF DEĞİŞTİRDİ

Demet Akalın da iddialar karşısında safını belli etmiş ve Ebru Gündeş'in yanında olduğu mesajı vermişti. Akalın, sosyal medya hesabından Gündeş'in şarkısını paylaşarak "Yanındayım" demişti. Ancak ne olduysa önceki gün Akalın, saf değiştirdi.

GÜNDEŞ'İ TAKİPTEN ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde "Hadise'ye dokunmayın, günah. Kız şimdi mutlu" sözleriyle barış çubuğunu uzatan şarkıcı, önceki gün de Instagram'ın hikaye bölümünde Hadise'nin bir şarkısını video olarak paylaştı. Bu jeste duyarsız kalmayan Hadise de Akalın'ın paylaşımını kendi sayfasında yayınladı. Bu karşılıklı jestleşmeden sonra Akalın, Ebru Gündeş'i sosyal medyada takipten çıktı.

 

Demet Akalın'dan Hadise'ye zeytin dalı... Ebru Gündeş'i sildi ile ilgili etiketler Reza Zarrab Hadise Ebru Gündeş Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.