Demet Akalın'dan Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sürpriz teklif!

Şarkıcı Demet Akalın'dan Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sürpriz bir teklif geldi. 2021 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'ndan üçüncülük ile dönen A Milli Kadın Voleybol takımı için konser teklifinde bulundu. Gerekçesi ise çok manidardı.

Filenin Sultanları, Avrupa Voleybol Şampiyonası'ndan üçüncülük ile döndü. Üçüncülük maçında rakibi Hollanda'yı 3-0 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol takımı yurda döner dönmez şarkıcı Demet Akalın'dan kendileri için sürpriz bir teklif geldi. Hem de Gençlik ve Spor Bakanlığına...

DEMET AKALIN'NDAN SÜRPRİZ FİLENİN SULTANLARI TEKLİFİ!

Demet Akalın, eski zamanlarda olduğu gibi kutlama yapılması gerektiğini söyledi. Twitter hesabından bir video paylaşarak Spor Bakanlığı'nı etiketleyen Akalın, "Eskiden futbol üçüncüsü olduğumuz zaman Taksim'e platform kurarak sahneye çıkıyorduk. Niye voleybol takımındaki kızlar için böyle bir şey yapmıyoruz? Niye? Ben çıkarım" ifadelerini kullandı.

Demet Akalin on Twitter: "Kahır...… "

Geçtiğimiz ay Türkiye'nin birçok yerinde çıkan orman yangınları sırasında da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı, bölgede mağdur olan birçok vatandaşa yardımcı olmuştu. Toplumsal duyarlılığı yüksek olan Demet Akalın, Kadın Voleybol Takımı'mımız için de sessiz kalmadı.

İBB'den Demet Akalın'ın metro eleştirisine yanıt: Kullandığınız fotoğraf  İstanbul'dan değil, Madrid'den - 29.01.2021, Sputnik Türkiye

 

Demet Akalın'dan Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sürpriz teklif! ile ilgili etiketler Demet Akalın filenin sultanları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.