Demet Akalın'dan elbisesi hakkında yapılan eleştirilere yanıt

Son konserinde dekolteden uzak bir elbise tercih eden ünlü popçu Demet Akalın, kıyafet seçimi hakkında yapılan eleştirilere 2. Sayfa programında yanıt verdi. Akalın, artık yaşının 50 olduğunu ve transparan kıyafet giymeyeceğini belirtti.


Demet Akalın'ın son konserinde tercih ettiği kıyafeti gündem oldu. Ünlü bir markaya ait siyah elbise giyen Akalın, konserden karelerini ''Dün gece asillik dersi verdiğimiz doğrudur'' notuyla Instagram hesabından paylaştı.


Kıyafet seçimi nedeniyle eleştirilere maruz kalan Demet Akalın, tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına bağlanarak elbisesi hakkında yapılan yorumlara yanıt verdi.

demet akalın

''Yaşım 50 artık transparan giyinmem.'' diyen Demet Akalın, kadın meslektaşlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu ''Birileri bir şeyler yapınca, 'hangimiz daha çok açalım' yarışına girdi. Geçen sene korkunçtu. İlk önce sempatik baktık evet. Kızlar çok tatlı giyiniyor ama biraz şey kaçtı... Amerika'da bile bu kadar özgürlük yok. Bak öyle söyleyeyim size. Onun için bizim ülkemizden daha özgür bir ülke yok. Herkes onu bilsin. ''

Öte yandan Akalın, bir takipçisinden gelen "Balmumun olmamış. Neredeyse söyle gitmeyelim" yorumuna verdiği cevapla herkesi şoke etmişti: "Sizi çıplaklığa o kadar alıştırdılar ki asıl şıklık görünce beyniniz yanıyor. Kurban olayım dünya modasına bak! Soyunmak istemeyen, benim gibi sadece sahne yapmak isteyenler de var. Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor, k*k* izlemeye değil"

Demet Akalın'dan elbisesi hakkında yapılan eleştirilere yanıt ile ilgili etiketler Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.