Demet Akalın'dan bomba ima: Survivor'da kimin şampiyon olacağı biliniyor muydu?

Sıkı bir Survivor takipçisi olan Demet Akalın, favori yarışmacısı Nagihan'ın elenerek final kalmamasının ardından Acun Ilıcalı'ya sitem etti. Ünlü popçu, Adem'i desteklemediği için kendisini eleştiren takipçisine verdiği cevapla gündem oldu. Akalın, "Son gün Adem'i desteklediğini söyleseydin" şeklinde bir yorumda bulunan takipçisine, "Sonucu belki fısıldanmıştır" diyerek şampiyonun önceden belli olduğu imasında bulundu.

Survivor All Star 2022'yi en başından beri takip eden popçu Demet Akalın, Nagihan Karadere'nin SMS oyları sonucu daha az oy alarak elenmesi ve finale kalmamasının ardından Acun Ilıcalı'ya sitem etti.


ACUN ILICALI'YA TEPKİ GÖSTERDİ


Desteklediği yarışmacıların iyi bir performans sergilemesine rağmen elenmesini eleştiren Survivor fanatiği Akalın, sosyal medyadan yapılan bir paylaşıma yanıt verirken Acun Ilıcalı'yı hedef aldı.

Ilıcalı'nın kendi kafasına birinci seçtiğini ima eden Akalın, "Yahu adam kafaya koymuş, kılıfı uydurmuş. Olan kafa bacak dikiş içinde emekler çöp bir yarışma… Yazık, günah" ifadelerini kullandı.

 Demet Akalın'dan bomba ima: Survivor'da kimin şampiyon olacağı biliniyor muydu?

ŞAMPİYONU BİLDİĞİNİ İMA ETTİ

Demet Akalın, bu paylaşımının ardından en başından beri desteklediği Nagihan'ın fotoğrafına yorum yaparak "Allah'ına kurban. Gururumuzsun sen ve senin gibi gerçek yarışmacılar" dedi.

Demet Akalın'dan bomba ima: Survivor'da kimin şampiyon olacağı biliniyor muydu? - Resim : 2

Akalın, yorumuna cevap vererek "Son gün Adem'i desteklediğini söyleseydin" diyen takipçisine de "Sonucu belki fısıldanmıştır" diyerek şampiyonu önceden bildiğini ima etti.

Demet Akalın'dan bomba ima: Survivor'da kimin şampiyon olacağı biliniyor muydu? - Resim : 3

Demet Akalın'dan bomba ima: Survivor'da kimin şampiyon olacağı biliniyor muydu? ile ilgili etiketler Demet Akalın Survivor Nagihan Karadere
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.