Demet Akalın'dan ayrılık sonrası bomba açıklamalar!

Eşinin borçları nedeniyle evine haciz gelen ve 6 yıllık evliliğini bu nedenle bitirme kararı alan şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt ile kızının dadısı aracılığıyla konuştuğunu ve evinde tek bir çöpünün bile kalmadığını söyledi.

Boşanma sonrası iş temposunu artıran ve düğünlerde bile sahne almaya başlayan Demet Akalın, Kayseri’de sahne aldığı bir düğüne eski kocası Okan Kurt’un gizlice girdiği ve kendisini izlediği yönündeki haberleri yalanladı.

2. Sayfa adlı magazin programına konuyla ilgili mesajlar atan ve bu tarz haberlerin yalan olduğunu söyleyen Akalın aynı zamanda bir müjde vererek, haciz memurlarının evinden aldığı eşyaların bir süre sonra geri döneceğini açıkladı.

‘EVDE TEK BİR ÇÖPÜ BİLE YOK’

Evinde eski kocası Okan Kurt’a ait tek bir eşyanın bile kalmadığını söyleyen Demet Akalın, programa yazdığı ‘Evde tek bir çöpü bile yok’ mesajıyla tavrını belli etti.

 Kurt’la olan tek bağlarının çocukları Hira olduğunu söyleyen Demet Akalın, bu konudaki iletişimin bile Hira’nın bakıcısı üzerinden sürdüğünü söylerken “Okan kızıyla ilgili haberleri onun dadısından alıyor, onunla görüşmüyorum” ifadelerini kullandı.

 “AŞK BİTTİ Mİ?”

Demet Akalın, program sunucularının kendisine yönelttiği ‘Aşk bitti mi?’ sorusuna ise… “Biten bir şey için artık hayatımda ilk kez bunu yapacağım ve konuşmayacağım” yanıtını verdi.

Demet Akalın'dan ayrılık sonrası bomba açıklamalar! ile ilgili etiketler Demet Akalın Okan Kurt boşanma Haciz eşya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.