Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye şoke eden gönderme! Bu duruma sessiz kalmadı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, klibinde robotla evlenen pop müziğinin genç isimlerinden Aleyna Tilki’ye “Şaklaban” göndermesi yaptı. Genç popçu da Demet ablasına “İçi geçmiş” şeklinde karşılık verdi.

Aleyna Tilki, tanıtımını kır düğünüyle yaptığı 'Sır' isimli şarkısının klibinde robot ile evlendi. Genç popçuya eski dostu ve ablası Demet Akalın'dan "Şaklaban" göndermesi geldi.


'ŞAKLABANLIĞA GEREK KALMADAN ŞARKI YAPMAK...'

Sivri dilli Akalın, Instagram hesabından "Bi Daha Bi Daha" şarkısını paylaşarak; "Hiçbir şaklabanlığa gerek kalmadan büyük şarkı yapmak. Sinan Akçıl teşekkürler lordum!" diyerek Akçıl'a teşekkür edermiş gibi yapıp Aleyna Tilki'ye gönderme yaptı.

ALEYNA'DAN CEVAP GECİKMEDİ


Tilki de bunun üzerine "Burda pop dünyasının içi geçmiş heralde. Hayatımın en sürreal ve eğlenceli lansmanını yaptım düğün konseptiyle. Lady Gaga etten kıyafet giyince kimse garipsemiyor. Ben robotla evlenince buradaki herkes şok" cevabı verdi.

Demet Akalın - Aleyna Tilki


Akalın, daha önce de Aleyna Tilki için "Yazık dünya starı olacağım diyordu, çocuk dizisinde başrol oldu" tepkisi göstermiş ve ikili arasında gerilim başlamıştı.

 

 

Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye şoke eden gönderme! Bu duruma sessiz kalmadı ile ilgili etiketler Demet Akalın Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.