Demet Akalın'a destek veren Seren Serengil, Ramazan ayında program yapan Nihat Hatipoğlu'nu hedef aldı

Seren Serengil, Demet Akalın'ın ''Hocalara vereceğiniz yüzbinlerce lirayı dağıtın fakire fukaraya'' önerisine destek verdi. Ramazan ayında program yapan Nihat Hatipoğlu'nun bir ay içinde uçuk paralar aldığına dair iddiaları hatırlatan Seren Serengil "Din adamlarının bu kadar astronomik rakamlar almasını doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı.


Demet Akalın geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı ''Ramazan ayında televizyon kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz yüzbinlerce lirayı dağıtın fakire fukaraya. Ben razıyım geçen seneki programları izlemeye. Nasıl olsa her sene yeni ayetler inmiyor.'' şeklindeki paylaşımıyla sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Demet Akalın'a destek verenler kadar eleştirenler de olmuştu. Şarkıcı Bendeniz, Akalın'ı eleştirirken sunucu Seren Serengil ise Demet Akalın'ın önerisine destek verdi.


BENDENİZ: Şarkıcı Bendeniz, dini değerlerin Ramazan ayında herkese hatırlatılması gerektiğinin altını çizerek Demet Akalın'ın sözlerini olumsuz eleştirmişti. Bendeniz konu ile ilgil ''1 ay insanlara dini değerlerinin hatırlatılması olması gerekendir. Olmaması gereken ise yılın 11 ayı televizyon kanallarının iğrenç programla işgal edilmesidir. Ayrıca yılbaşı ve bayram programı alınan ekstra paraların fakirlere dağıtılması daha iyi olur. Nasılsa aynı şarkıları söylüyorsunuz.'' açıklamasını yapmıştı. 

Demet Akalın'a destek veren Seren Serengil, Ramazan ayında program yapan Nihat Hatipoğlu'nu hedef aldı

HATİCE: Şarkıcı Hatice ise meslektaşı Demet Akalın'ın sözlerini haklı bulmuş ve ''Burda Demet yanlış anlaşıldı bence. Kesinlikle iyi niyetle söylediğini düşünüyorum. Tabiki Deniz de güzel konuşmuş ama elhamdulillah Müslümanız ve şartları biliyoruz. Bilmek istemeyen anlamayan insana 7.24 yayın yapsan nafile. Herkesin evinde illaki Kur'an-ı Kerim vardır, açıp okusunlar bu kadar basit.'' ifadelerini kullanmıştı. 


SEREN SERENGİL: ''NİHAT HATİPOĞLU İÇİN 'BÜYÜK PARALAR ALIYOR' DENDİ''

 "Dinle alakalı bir sohbetin karşılığında para alan bir din adamına nasıl itibar edebilirsin?" diyen Seren Serengil "Din adamının din kardeşlerine din sohbeti yapıp para alması bizim işimizle aynı şey değil" açıklamasında bulundu.


Serengil açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:' 'Astronomik rakamlar alınca dine hizmet etmiş olmuyor. Nihat Hatipoğlu için çok büyük iddialar çıktı. Adamı çok sevdik çok huzur dolu sonra dendi ki 'Ne kadar büyük paralar alınıyor.' Dinde bu para meselesini duymak istemiyorum. Din adamlarının bu kadar astronomik rakamlar alması yaptığı görevin üstüne çıkıyor anlamı kalmıyor. O yüzden Demet haklı.''

Demet Akalın'a destek veren Seren Serengil, Ramazan ayında program yapan Nihat Hatipoğlu'nu hedef aldı - Resim : 2

Ramazan ayı boyunca iftar ve sahurda atv ekranlarında program yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun bir ay içerisinde 600 bin TL kazandığı iddia edilmişti. 

 

 

Demet Akalın'a destek veren Seren Serengil, Ramazan ayında program yapan Nihat Hatipoğlu'nu hedef aldı ile ilgili etiketler Seren Serengil Demet Akalın Nihat Hatipoğlu ramazan ayı ramazan programı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.