Demet Akalın yazlığında Nagihan Karadere'yi misafir etti

Ünlü popçu Demet Akalın, Survivor All Star'daki favori yarışmacısı Nagihan Karadere'yi yazlığında ağırladı. Akalın, evinde misafir ettiği Karadere'ye 'şampiyonluk hediyesi' olarak altın hediye etti.

Demet Akalın kızı Hira ile birlikte çok sevdiği Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'yi yazlık evinde ağırladı. Kızı Arven ile birlikte Demet Akalın'ın evine giden Nagihan Karadere aldığı hediyeler karşısında şoke oldu. Akalın, "Gönüllerin şampiyonu gelmiş" dediği Karadere'ye hediye olarak altın aldı.

Demet Akalın yazlığında Nagihan Karadere'yi misafir etti

HEDİYE OLARAK ALTIN ALDI


Demet Akalın'ı ziyaret eden Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, Akalın'ın kendisine altın taktığını söylediği videosunu paylaştı.

Karadere paylaştığı videosunda ''Kraliçenin evine geldik tatile. Misafirliğe geldiğimiz yetmezmiş gibi bir de hediyelere boğdu bizi. Bana şampiyonluk hediyesi olarak kocaman altınlar almış. Çok mahçubum. Hele de bu zamanda... Altın para... Emeğinize sağlık, hakkınızı helal edin.'' ifadelerini kullandı.

 



Demet Akalın yazlığında Nagihan Karadere'yi misafir etti ile ilgili etiketler Demet Akalın Survivor Nagihan Karadere

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.