Demet Akalın ve Ebru Yaşar polemiği gitgide büyüyor!

Ebru Yaşar ve Demet Akalın arasındaki ipler iyice gerilmeye başlandı.

Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde Nur Yerlitaş ve Işıl Reçber'in herkesin arasında sigara içtiğini ve Işıl Reçber'in Hermes çantasının sahnenin ortasına sürüklendiğini Akşam gazetesindeki köşesinde yazmıştı.

DEMET AKALIN YALANLAMIŞTI

Ebru Yaşar'ın bu yazısının ardından Demet Akalın sosyal medya hesabından ateş püskürdü:

''Keşke hala bugün internet haberlerine düşerken bir bana sorulsaydı! Olmayan sahnenin ortasına fırlamayan bir çanta! Üstelik çanta yazıldığı gibi Işıl Reçber'in de değil! Olabilirdi de ama değil! Hollanda'da yaşayan arkadaşımın başka bir davetten konserime yetişmesi! Olay bu!

8522293

Gelelim yazılan çizilene! Işıl Reçber'i tanımayan dışardan önyargıyla bakabilirsiniz ben de öyle bakardım ama ne yazık ki insanlar göründüğü gibi değil. Üstelik benim konserime gelen dostlarımın kalbini kırmak kimin haddine düşmüş! Ne ayıp!

8522290

Ne sahneye yuvarlanan bir çanta ne de gelenlerin bunları yemeden içmeden yalan yanlış anlatması var! Dostlarım o görgüye sahip insanlar! O gece Bostancı'da olan tek şey vardı beni alkışlayan benim mutluluğuma ortak olan davetli dostlar! Davetli olmayanların içine oturmuş hayalleri değil!''

8522288

Bu karşılıklı atışmanın ardından Ebru Yaşar konuyla ilgili ilk kez konuştu.

8522289

''SİZİN DOSTUNUZ VAR MI?''

Ayaklı Gazete'nin düzenlediği 'TV Yıldızları Ödül Töreni'ne katılan Törene katılan Ebru Yaşar polemikle ilgili, ''Magazin işinin ne kadar zor olduğunu anladım, sizin dostunuz var mı? Çok zor bir iş ama ben gerçekleri yazmaya devam edeceğim'' dedi.

Demet Akalın ve Ebru Yaşar polemiği gitgide büyüyor! ile ilgili etiketler Demet Akalın Ebru Yaşar Nur Yerlitaş Işıl Reçber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.