Demet Akalın ve Burcu Esmersoy atıştı!

Demet Akalın ve Burcu Esmersoy arasında başlayan takipçi krizi devam ediyor.

'Bazı kişileri ayıp olmasın diye takip ediyorum!' diyen Burcu Esmersoy’un, Demet Akalın’ı takipten çıkması Demet Akalın'ı sinirlendirmişti.

İkili Instagram üzerinden mesajlaşmış ve Demet Akalın, Burcu Esmersoy’a kızmıştı. Bu gelişmelerden sonra Burcu Esmersoy ve Demet Akalın’ın ‘takipten çıkma’ polemiği büyüdü. İkili sosyal medya fenomeni Burak Altındağ’ın paylaşımı altında atıştı.

Demet Akalın ve Burcu Esmersoy atıştı!

Sosyal Medya fenomeni Burak Altındağ, İnstagram üzerinden, “Ayıp olmasın diye takip ettiğim kişi beni takipten çıkarmış” yazılı bir açıklamayla gönderi paylaştı. Paylaşımın altına yorum yapan Burcu Esmersoy, yoruma gülme ifadeleri koyarak “hahahahahahahahaha” yazdı. Bu yorumu gören Demet Akalın cevap verdi. Demet Akalın, “Terbiye başka bir şey” yorumunu yaptı. İkili arasındaki gerilim sürüyor.

Demet Akalın ve Burcu Esmersoy atıştı! ile ilgili etiketler Demet Akalın Instagram Burcu Esmersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.