"Teklif gelse kabul etmem, böyle daha güzel!"

'Şarkılar Seni Söyler' isimli müzikalde rol alan arkadaşı Fatih Ürek'i izlemeye giden Demet Akalın, "Oyunculuk düşünür müsünüz?" sorusuna "Kabul etmem, izlemek daha güzel" cevabını verdi.

Müjdat Gezen'in yönetmenliğini üstlendiği; Cüneyt Arkın, Semiha Yankı, Fatih Ürek ve Melike İpek Yalova'nın rol aldığı 'Şarkılar Seni Söyler' müzikali önceki akşam Maslak'ya sahnelendi. Gösteriye Demet Akalın ve Özlem Şahin gibi ünlü isimlerde katıldı.

"OYUNCULUKLA ALAKALI TEKLİFLERİ KABUL ETMEM"

Bir dönem dizide rol alan Demet Akalın, "Keşke benim de Fatih gibi bir rol kabiliyetim olsaydı. Geçmişte rol aldığım bir dizi var, ama tiyatro ayrı emek isteyen iş. Teklif gelse kabul etmem, böyle izlemek daha güzel" diyerek gelebilecek tüm teklifleri reddetti.

"Teklif gelse kabul etmem, böyle daha güzel!"

"Teklif gelse kabul etmem, böyle daha güzel!" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.