Demet Akalın şimdi de Trump'ı diline doladı! "Bilim danışmanları ne yapıyor?"

Sosyal medya hesabından yaptığı sert çıkışlarla bilinen ünlü popçu Demet Akalın, bu kez ABD Başkanı Donald Trump'ı diline doladı. Başkan Trump'ın insanlara dezenfektan enjekte edilmesi gerektiğini söylemesine tepki gösteren Akalın, "Konuşmaları için bilim danışmanları ne yapıyor Allah aşkına?" diye sordu.

ABD'de koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 50 bin'i aştı vaka sayısı ise 886 bin 709'a yükseldi.

ABD Başkanı Donald Trump ise, "Vücuda dezenfektan enjekte edilsin" önerisinde bulundu. Donald Trump'ın bu ilginç önerisi kısa sürede tepki çekerken bir eleştiri de şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.

"BİZDE DENENDİ, OLMUYOR"

Gündemle alakalı yaptığı eleştirilerle sık sık adından söz ettiren Demet Akalın, Trump'ın tepki çeken sözleri için Twitter hesabından paylaşım yaparak "Konuşmaları için bilim danışmanları ne yapıyor Allah aşkına? Yine mutsuz kalktım bak, şu an güldüm he, söyleyin bizde denendi, ıhhgg olmuyor" dedi.

Demet Akalın şimdi de Trump'ı diline doladı! "Bilim danışmanları ne yapıyor?"

VÜCUDA DEZENFEKTAN ENJEKTE EDİLMESİNİ ÖNERDİ

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Beyaz Saray'da gerçekleştirdiği günlük basın toplantısında; yapılan araştırmaların yeni tip koronavirüsün sıcak ve nemli ortamlarda daha az yaşadığını, güneş ışığına uzun süre dayanamadığını ortaya koyduğunu belirterek vücuda ışın verilmesi ya da vücuda dezenfektanların enjekte edilmesini önerisinde bulundu.

Demet Akalın şimdi de Trump'ı diline doladı! "Bilim danışmanları ne yapıyor?" - Resim : 2

Demet Akalın şimdi de Trump'ı diline doladı! "Bilim danışmanları ne yapıyor?" ile ilgili etiketler Demet Akalın Donald Trump Koronavirüs Korona dezenfektan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.