Demet Akalın servetini üstüne giyip kutlamaya gitti!

Ayla Çelik'in doğum gününe giden Demet Akalın, 500 bin TL'lik tektaş, 80 bin liralık saat, 30 bin liralık çanta taktı. Akalın'ın kombini ile bir ev bir araba alınabiliyor.

Besteci Ayla Çelik, yeni yaşını önceki gün Bebek'te bir mekanda kutladı. Kutlamaya katılanlar arasında Demet Akalın da vardı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akalın, Hadise'nin yeni klibine de değindi, ikinci çocuk isteyip istemediğine de. Öte yandan ünlü popçunun üzerindeki lüks aksesuarlar da dikkatlerden kaçmadı.

Akalın, meslektaşı Hadise’nin iddialı sahnelere yer verdiği yeni klibini nasıl bulduğu sorusu üzerine şunları söyledi;

“Hadise’ye her şey yakışıyor. Klibi de çok güzel olmuş ama evlenince göreceğim ben o dekolteyi Hadiseciğim! Evlenmeden önce ben de mayoyla sahneye çıkar klip çekerdim ama artık olmuyor.”

Ünlü şarkıcı, eşi Okan Kurt’un ikinci çocuk için kendisine hâlâ baskı yapıp yapmadığı sorusunu “Hayır yapmıyor. Benim de ikinci çocuk fikrim sürekli değişiyor ama şu an için düşünmüyorum” diye yanıtladı.

1823614_7_151081229550ijq

Demet Akalın, yakınlarına aldığı pahalı hediyelerle ilgili soru üzerine de şöyle konuştu: “Haberlerde yazıldığı gibi çok pahalı hediyeler değil. Herkese kazancına göre hediye alıyorum. Kerimcan’a aldığımız çantayı ise ben yalnız almadım, danaya girer gibi çanta aldık.”

1823614_0_1510812295SRsU3

KOMBİNİ İLE BİR EV BİR ARABA SATIN ALINABİLİR

Demet Akalın’ın Ayla Çelik’in doğum günü kutlamasında giydiği kıyafet ve taktığı takılar servet değerinde. 500 bin liralık bir tektaş takan ünlü şarkıcının saatinin markası Rolex ve fiyatı 80 bin lira.

Hermes marka çantası da 30 bin lira. Zara’da 229 liraya satılan bir etek giyen Akalın’ın kombinini tamamlayan Versace sweatshirtün fiyatı ise 8 bin 200 lira. Fendi marka gözlüğü de 1400 liraya satılıyor.

İşte Demet Akalın'ın o kombini:

demet-akalin-in-dogum-gunu-kombiniyle-bir-araba-10246044_4669_m

demet-akalin-in-dogum-gunu-kombiniyle-bir-araba-10246044_8972_m

demet-akalin-in-dogum-gunu-kombiniyle-bir-araba-10246044_3801_m

Demet Akalın servetini üstüne giyip kutlamaya gitti! ile ilgili etiketler Demet Akalın lüks Ayla Çelik servet kombin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.