Demet Akalın, Özgecan Aslan'ı unutmadı!

Ünlü popçu Demet Akalın 4 yıl önce bugün bindiği minibüste canice katledilen üniversiteli genç kız Özgecan Aslan'ın ruhuna Yasin-i Şerif okudu.

Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Özgecan Aslan, 4 sene önce evine giderken bindiği minibüste vahşice öldürüldü. Demet Akalın, ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan'ın ölüm yıl dönümünde Yasin-i Şerif okudu.

"DUALARLA HUZUR BUL GÜZEL KIZ"

Bu anları Instagram'dan duyuran Demet Akalın, "Seni unutmayanlar. 4. sene-i devriyesi dualarda huzur bul güzel kız..." dedi.

Demet Akalın, Özgecan Aslan'ı unutmadı!

ÖZGECAN ASLAN NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Özgecan Aslan'ın yanmış bedeni 12 Şubat 2015 günü suçu beraberindeki iki kişiyle işlediğini itiraf eden kişinin jandarma ekiplerini olay yerine götürmesi ile bulunmuştur. Özgecan Aslan Çağ Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünde okumaktaydı. Cinayeti işlediğini itiraf eden Suphi Altındöken ve ona cinayette yardım eden babası ise Tarsus'un zengin ailelerinden biriydi. Kuyumculuk işlerinde iflas ettikten sonra baba ve oğul minibüs şoförlüğü yapmaya başladılar. Baba Necmettin Altındöken'in de olaydan önce polis kayıtlarında kaçakçılıktan sabıkası olduğu ve kısa süre önce bir trafik kazasına karıştığı belirlendi. Mahkemeye çıkarılan 3 zanlı ağırlaştırılmış müebbet ve 27 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır.

Demet Akalın, Özgecan Aslan'ı unutmadı! ile ilgili etiketler Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.