Demet Akalın - Okan Kurt ayrılığının perde arkası!

Geçtiğimiz ay eşi Okan Kurt ile evliliğini bitirme kararı alan Demet Akalın'ın boşanmasının perde arkasını yakın arkadaşı Fatih Ürek anlattı.

Gelinim Mutfakta programının sunucusu Fatih Ürek, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa'ya konuk oldu. Ürek, yakın dostu Demet Akalın'ın evliliğinde haksızlığa uğradığını anlattı.

"DEMET, OKAN'A EVDE EŞYA GİDERSE SENİ BOŞARIM' DEMİŞTİ"

6 buçuk yıllık evliliklerini bitiren Okan Kurt ve Demet Akalın hakkında samimi açıklamalarda bulunan Ürek şöyle konuştu: "Demet evliliğine ve çocuğuna çok bağlı kaldı. Ama Demet'e çok yanlış şeyler oldu ve olabileceklerle ilgili Demet'e haber verilmedi. Demet'in sabrettiğini biliyorum. Çocuğunun üzülmesine asla dayanamaz. Ve Okan'a 'benim evimden eşya giderse seni boşarım' demişti ve öyle de oldu.

Demet Akalın - Okan Kurt ayrılığının perde arkası!

"DEMET KOCASININ SÖZÜNDEN HİÇ ÇIKMADI"

İcranın geldiği gün Hira'nın ağlaması Demet için her şeyi bitirdi. İlerde bir araya geleceklerini düşünmüyorum. Demet için evliliğinde en lüks şey kebapçıda oturmaktı ve kocasının sözünden çıkmadı bu yüzden de yaşananlardan dolayı haksızlığa uğradığını düşündü."

 

Demet Akalın - Okan Kurt ayrılığının perde arkası! ile ilgili etiketler Demet Akalın Okan Kurt boşanma Fatih Ürek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.