Demet Akalın neden yok? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programından Demet Akalın ayrıldı mı?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında Demet Akalın şoku yaşanıyor. Demet Akalın’ın programda olmaması izleyenlerin dikkatini çekerken gelen son dakika açıklaması herkesi korkuttu. Peki, Demet Akalın neden yok, programdan ayrıldı mı?

11 Şubat tarihinden bu yana Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında yer almayan Demet Akalın hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Demet Akalın’ın programda olmaması izleyenlerin büyük bir merak yaşamasına neden oldu. Peki, Demet Akalın Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programından ayrıldı mı?

Demet Akalın neden yok?

Hafta içi her gün sabah saatlerinde Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının sunucularından biri olan Demet Akalın’ın koronavirüse yakalandığı belirtildi.

Demet Akalın neden yok? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programından Demet Akalın ayrıldı mı?

Partnerinin programda yer almayışına ilişkin olarak açıklamada bulunan Alişan, Okan Kurt'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını, testi negatif çıkan Demet Akalın'ın da bu süre zarfı içerisinde karantina altına alındığı ifade edildi.

Ayrıca Okan Kurt'un koronavirüs testinin pozitif çıkmasına rağmen sağlık durumunun gayet iyi olduğu da belirtildi.

Demet Akalın neden yok? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programından Demet Akalın ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Demet Akalın Demet ve Alişan ile Sabah Sabah
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.