Demet Akalın koronavirüse yakalandı!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt'un koronavirüse yakalandığını açıklayan Akalın, şimdi de kendi koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını açıkladı. Akalın, “Dünkü Kovid testim pozitif çıktı. İyiyim ve hafif atlatıyorum” ifadelerini kullandı.

ÖNCE EŞİ YAKALANDI

Geçtiğimiz günlerde "Demet ve Alişan İle" programında Alişan, Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un koronavirüse yakalandığını; Demet Akalın'ın testinin ise negatif çıktığını ancak Akal'ın bu süreçte kendisini karantinaya alması gerektiği için programa katılamayacağını ifade etmişti.

Eşi Okan Kurt'un testinin pozitif çıkmasının ardından kendisini evde karantinaya alan Demet Akalın'dan da ne yazık ki üzücü haber geldi. 

Demet Akalın koronavirüse yakalandı!

KORONAVİRÜS BELİRTİLERİ 

En yaygın semptomlar:

ateş
kuru öksürük
yorgunluk

seyrek görülen semptomlar:

ağrı ve sızı
boğaz ağrısı
ishal
konjunktivit
baş ağrısı
ltat alma veya koku duyusunun kaybı
ciltte döküntü ya da el veya ayak parmaklarında renk değişimi

Ciddi semptomlar:

solunum güçlüğü veya nefes darlığı
göğüs ağrısı veya göğüste baskı
konuşma veya hareket kaybı

Ciddi semptomlar gösterilmesi durumunda tıbbi yardım alınmalıdırız. Hafif semptom gösteren veya başka bir sağlık sorunu olmayan kişiler, tedavi sürecini evde geçirmelidir.

Enfekte olan kişiler ortalama 5-6 gün içerisinde semptom göstermeye başlar, bu süre 14 günü de bulabilir.

 

Demet Akalın koronavirüse yakalandı! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Demet Akalın Okan Kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.