Demet Akalın koronavirüs mü oldu? Sağlık durumu nasıl?

Demet Akalın’ın koronavirüse yakalandığı söylentileri gündem oldu. Demet ve Alişan programının sunuculuğunu yapan ünlü şarkıcı Demet Akalın koronavirüs mü oldu, sağlık durumu nasıl sizler için araştırdık.

Demet Akalın Star TV’de yayınlanan ve sunuculuğunu üstlendiği Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü yayınında yer almaması vatandaşları meraklandırdı. Demet Akalın Koronavirüs mü oldu, Demet Akalın’ın sağlık durumu nasıl sizler için araştırdık.

Demet Akalın Koronavirüs mü oldu?

Ünlü  şarkıcı Demet Akalın şarkıcı arkadaşı Alişan ile birlikte Star TV’de sunduğu sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında yer almaması merak uyandırdı. Geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile Demet Akalın’ın koronavirüs nedeni ile yayına kısa bir süre ara verdiği öğrenildi.

Demet Akalın Koronavirüs mü odu? Sağlık durumu nasıl?

Demet Akalın’ın sağlık durumu nasıl?

Başarılı şarkıcı Demet Akalın evinde tedavisini görmektedir. Durumunun iyi olduğu bilinmektedir. Sosyal medya da yaptığı bir paylaşım ile şimdiden programını özlediğini belli etti.

Demet Akalın Koronavirüs mü odu? Sağlık durumu nasıl?

Demet Akalın koronavirüs mü oldu? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Demet Akalın koronavirüs mü oldu sağlık durumu nasıl
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.