Demet Akalın konser gelirini bakın ne yapacak!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün akşam Harbiye'de verdiği konserden elde ettiği geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladığını açıkladı.

Demet Akalın'ın Harbiye Açıkhava konseri için satılan tüm biletleri tükenmişti. Akalın, konserden elde ettiği tüm gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladığını açıkladı.

2015 yılında da Mehmetçik Vakfı'na 50 bin lira bağış yapan Demet Akalın, büyük takdir toplamıştı.

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Akalın'ı bu konserinde ünlü isimler de yalnız bırakmadı. Eşi Buse Varol, yakın dostları Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy ile Demet Akalın'ı izlemeye giden Alişan bir ara sahneye çıkarak arkadaşına eşlik etti.

Demet Akalın konser gelirini bakın ne yapacak!

Konserde çektirdikleri fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Alişan, "Çok güzel bir akşamdı... Çok eğlendik. Her şeyden önemlisi bu konserin tüm gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlaman en güzeliydi" notunu yazdı.

Demet Akalın konser gelirini bakın ne yapacak! - Resim : 2

3 FARKLI KIYAFET GİYDİ

Binlerce hayranıyla buluşan Akalın, konsere ay şeklindeki bir mekanizmanın üzerine oturarak indi. Akalın, konser boyunca da 3 farklı kıyafet giydi.

Demet Akalın konser gelirini bakın ne yapacak! - Resim : 3

Demet Akalın konser gelirini bakın ne yapacak! - Resim : 4

 

Demet Akalın konser gelirini bakın ne yapacak! ile ilgili etiketler Demet Akalın Alişan Buse Varol Ceyhun Fersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.