Demet Akalın, Kim Kardashian'a cevap vermek için İngilizce yardım istedi Twitter espriden yıkıldı!

Ermeni asıllı televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın "1915 olayları" ile ilgili paylaşımına Türk sosyal medya kullanıcılarından yoğun tepki yağdı. Tepki gösterenler arasında birçok ünlü isim de vardı. Şarkıcı Demet Akalın'da Kardashian'a "Biz Barbar Değiliz" demek için okkalı bir İngilizce ile destek istedi. İşte gündeme oturan paylaşım sonrasında yaşanan diyaloglar...

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian, Instagram hesabından, 1915 olayları ile ilgili skandal ifadeler kullanmıştı. Ermeni asıllı yıldız, Türklerin Ermenilere soykırım yaptığını iddia edip, “Toplamda 1.5 milyon Ermeni öldürüldü. Osmanlı Türkleri, kadın ve çocukları da öldürdü” ifadesini kullanmıştı.

Ermeni diasporasının yalan ve tezviratları doğrultusanda Kardashian'ın bu paylaşımlarına aralarında birçok ünlü ismin de oldu Türk sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. 

Şarkıcı Demet Akalın da Kardashian'ın skandal sözlerine tepki vermek için sosyal medyadan takipçilerinden İngilizce desteği istedi. 

Akalın, "Şöyle okkalı bi ingilizceyle şu dönem yardım ettiğimz ülkeleri yazsanıza Kim’e etiketlicem yanlışsız yazın! Biz barbar değiliz Kardesian!" dedi. 

Demet Akalın, Kim Kardashian'a cevap vermek için İngilizce yardım istedi Twitter espriden yıkıldı!

Bu paylaşım sonrasında ise twitter adeta yıkıldı. Kimi yardım amacıyla metinler yazdı, kimi Akalın'ın Türkçesini eleştirdi, espriler ise havada uçuştu. Demet Akalın da bu etkileşimin içinden hiç kopmadı... 

İşte o paylaşımlardan bazıları... 

Demet Akalın, Kim Kardashian'a cevap vermek için İngilizce yardım istedi Twitter espriden yıkıldı! - Resim : 2

Demet Akalın, Kim Kardashian'a cevap vermek için İngilizce yardım istedi Twitter espriden yıkıldı! - Resim : 3

Demet Akalın, Kim Kardashian'a cevap vermek için İngilizce yardım istedi Twitter espriden yıkıldı! ile ilgili etiketler Demet Akalın Kim Kardashian soykırım Ermeni Sosyal Medya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.