Demet Akalın işin aslını anlattı

‘’Geçinemiyorum’’ diyen Demet Akalın’ın sahil kenarında lüks restoran açtığı duyulunca sosyal medya üzerinden çok tepki gördü. Demet Akalın konu hakkında ilk defa sessizliğini bozdu. Ailesiyle alışveriş merkezinde görüntülenen Akalın, ”Mekan bizim değil, Okan'ın ailesine ait" dedi.

Geçtiğimiz günlerde salgın nedeniyle konserleri iptal olduğu için ekonomik zorluk yaşadığı söylenen Demet Akalın boğazda Hira Han adında bir restoran açtığı ileri sürüldü. Kısa sürede gündem olan Akalın, konu hakkında ilk kez konuştu.

Demet Akalın işin aslını anlattı

"RESTORAN BİZE AİT DEĞİL"

Demet Akalın, önceki gün kızı Hira ve eski eşi Okan Kurt ile bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Maddi zorluk çektiğini söylemesinin ardından restoran açtığı gerekçesiyle tepki çeken Akalın, ısrarlı sorular üzerine "O restoran benim değil arkadaşlar. Okan'ın ailesine ait" dedi. Okan Kurt ise "Restoran bizim değil arkadaşlar. Kız kardeşim açtı orayı. Dilan Kurt'a ait" şeklinde konuştu.

TWITTER'DAN TEPKİ YAĞDI

"Geçinemiyorum" diyen Demet Akalın'ın restoran açtığı yönündeki iddia Twitter'da da gündem olmuştu. Akalın için "Geçinebilmek için yemek sektörüne girmiş", "Lahmacunu 5 liraya verirsiniz artık malum geçinemeyenleri en iyi siz anlarsınız" ve "Hani geçinemiyordun?" yorumları yapıldı.

Demet Akalın işin aslını anlattı ile ilgili etiketler Demet Akalın Okan Kurt Hira Kurt hira han
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.