Demet Akalın ile Seda Sayan Arasında Savaş Çıktı, Peki Kim Haklı? Neden Gündem Oldular

Seda Sayan ve Demet Akalın. 2 güzel ve başarılı kadın programcısı. Normal hayatlarında da gayet güzel anlaşıp giderken son günlerde yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor.

Seda Sayan ve Demet Akalın 2 güzel ve başarılı kadın programcısı. Normal hayatlarında da gayet güzel anlaşıp giderken son günlerde yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor. Sosyal medya üzerinden birbirlerine sürekli atıfta bulunan iki güzel arasında çıkan gerilim her geçen gün biraz daha ayyuka çıkıyor. Sabah programı yüzünden aralarında çıkan savaşta taraflar kendince haklılıklarını dile getiriyor. Peki kim haklı? Programı Sayan yüzünden biten Demet Akalın mı yoksa senin sözleşmen bitmiş diyen Seda Sayan mı?

Demet Akalın ile Seda Sayan Arasında Savaş Çıktı, Peki Kim Haklı? Neden Gündem Oldular

Demet Akalın’dan Seda Sayan’a Cenazeye Davulla Geldin Tepkisi

Sosyal medya hesapları yüzünden birbirlerine olan mesajları açık açık dile getirerek deşifre eden Seda Sayan ve Demet Akalın birbirlerine çok sert ifadeler kullanmaktan çekinmiyor. Demet Akalın’ın Alişan ile yaptığı programın, Seda Sayan’ın yeni başlayacağı program yüzünden bittiğini iddaa eden Akalın ekmeği ile oynandığını ve yaptığı bu hareketin cenazeye davul zurna ile giden kişi benzetmesi ile çok ağır bir ithamla yargılayarak yaptı. Yanak yanağa gelmem senle bir daha diyerek Seda Sayan’a tepkisini bildiren Demet Akalın için bu konunun ehemmiyetinin çok büyük olduğu gözlerden kaçmıyor.

Demet Akalın ile Seda Sayan Arasında Savaş Çıktı, Peki Kim Haklı? Neden Gündem Oldular - Resim : 2

Seda Sayan Demet Akalın’ın Ekmeği ile Oynadı. Söz Savunmanın

Seda Sayan İnstagramdan kendisini engelleyen Demet Akalın’ın yargısız infazına karşı, senin sözleşmen bitmişti ve sen sıkıntı yok yazdın dediği mesajları öne sürerek kendini savundu. Demet Akalın ise sıkıntı yok cevabını kendi sorusuna cevap olmadığını söyleyerek aklamayı reddetti. Aynı kanalda bir program iptal edilirken diğer program daha başlamadan polimiklere konu olmaya başladı. Reytinglere bu kavga nasıl etki edecek bilinmez.

Yıllardır bu sektörde Kadırgalı unvanı ile değişik kanallarda kadın programlarının aranan yüzü olan Seda Sayan gerçekten Demet Akalın’ın programına taş mı koydu. Kendi program yapacağı için Akalan’ın sözleşmesi yenilenmedi mi? Akalın Seda Sayan’ı defterden sildi mi? Önümüzdeki günlerde bu konuda gerilim daha da artacağa benziyor. Fanları ve sevenleri dikkatle gelişmeleri takip edecek. Bakalım Kadırgalının fendi Demeti yendi durumu nasıl bir hal alacak.

Demet Akalın ile Seda Sayan Arasında Savaş Çıktı, Peki Kim Haklı? Neden Gündem Oldular ile ilgili etiketler Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.