Demet Akalın ile birbirine giren Seda Sayan'a Hıncal Uluç'tan zehir zemberek sözler

Demet Akalın ile Alişan’ın birlikte sunduğu, Star Tv'de ekrana gelen “Sabah Sabah” programı final yaptı. Ekrana veda eden programın Seda Sayan yüzünden bittiği iddia edildi. Demet Akalın, meslektaşı Seda Sayan'ı Instagram'dan engelledi. Ortaya atılan iddiaların ardından Sayan ise, "Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam da." açıklamasında bulundu. İkili arasındaki gerginlik sürerken, Hıncal Uluç magazin gündeminde günlerdir konuşulmaya devam eden konuyu köşesine taşıdı.

Demet Akalın'ın, Star TV'de Alişan'la beraber hazırladığı sabah programı final yaptı. Programın final yapmasının ardından hakkında “Demet ve Alişan’ın ekmeğiyle oynadı” iddiaları çıkan Seda Sayan, Instagram hesabından bir video yayınlayarak “Elli kere söyledim bir kere daha söylüyorum, bir daha da sormasınlar. Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam da. Bir daha konuşturmayın beni. Bunu bilen gayet iyi bilir. Bilmeyen de iyi öğrensin” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Seda Sayan ile Demet Akalın arasındaki tartışmayı köşesine taşıdı. Tartışmada Demet Akalın'ı haklı bulduğunu vurgulayan Uluç, "İnsan arkadaşının bıraktığı işe, hiç değilse onunla konuşup "Ne oldu?" demeden, zahiren de olsa iznini almadan atlar mı?" diye sordu.

''SADECE EKMEK PARASI DEĞİL, ONURU, ŞEREFİ, GURURUYLA OYNADIN''

Seda Sayan'ın geçmişte, ünlü işletmeci Mehmet Tuna'ya yolladığı haczi hatırlatan Uluç, "Ben kimsenin ekmek parası ile oynamadım hayatımda" demiş.. Sadece ekmek parası değil, onuru, şerefi, gururu ile de oynadın sen, para için.. Mehmet Tuna kalp krizi sonrası hastanede yatarken ve çalışanları seninle hazirana dek Şamdan'ı açık tutmak için anlaşma yapmışken, kapıya kamyon getirip, bütün çanak çömleğe haciz koyduran ve alıp götüren sen değil misin?. Neyle yemek pişirecek, neyle servis yapacak o zavallı çalışanlar.. İmzana sadık kalman bu mu?. Tuna üzüntüsünden öldü, hastanede. Çalışanlar perişan oldular. Bunun tefrikası benim köşemde var. Arşivde duruyor" ifadelerini kullandı.

Uluç'un yazısının devamında şu ifadeleri kullandı;

''PARA İLE TUTTUĞUN ADAMI TV ŞOVUNA ÇIKARDIN''

Adam "Ben Hale Soygazi'nin gayri meşru doğurup sokağa attığı oğluyum" dedi. Hale bu ülkenin en saygın insanlarından biri.. Yıllardır kenara çekilmiş. Sessiz sedasız oturuyor. Sen, "para sevda"n yüzünden haftalarca, yalancı şahitlerle sürdürdün bir hemcinsin ve meslektaşının haysiyet katilliğini.. O da köşemde tefrika edildi. Arşivlerde duruyor.

Yetmedi.. Üç kuruş için ruhsatsız sahte bir Kovid ilacının reklamlarına çıkıp rezil olmadın mı?

Ama sende yüz yok Seda!. Çok iyi bildiğin numaralarla sağladığın reytingin peşinde koşanlarda da.. Otur oturduğun yerde. Yap şovunu, al paranı.. Ona buna da sataşma e mi?."

 

 

Demet Akalın ile birbirine giren Seda Sayan'a Hıncal Uluç'tan zehir zemberek sözler ile ilgili etiketler Demet Akalın Seda Sayan Hıncal Uluç Alişan Star TV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.