Demet Akalın, Hande Yener'in adını dahi duymak istemiyor!

Demet Akalın sosyal medya hesabından eşi Okan Kurt'la olan bir fotoğrafını paylaştı. Ardından Hande Yener ve sevgilisinin fotoğrafı onunkiyle yan yana konulunca olanlar oldu.

Yıllardır magazin dünyasının en olaylı ünlüsü: Demet Akalın ve Hande Yener çekişmesi sürekli devam ediyor. Eski arkadaş, ebedi düşman ikilinin arası bir türlü düzelmiyor. En son olarak Demet Akalın eşi Okan Kurt ile birlikte bir fotoğrafının yanına Hande Yener ve nişanlısının fotoğrafı konulunca hoşnut olmadı.

Yıllardır birbirlerine gönderme yapmalarıyla tanınan Hande Yener ve Demet akalın ikilisinin bir türlü yıldızı barışmıyor. Son olarak bir Instagram hesabının ikilinin fotoğraflarını yan yana koyarak yayınlanmasına sinir olan Demet Akalın, fotoğrafı görür görmez altına yorum yapmayı ihmal etmedi. Demet Akalın, fotoğraftan hoşnut olmadığını bir yorum yaparak dile getirdi. İşte Akalın’ın o yorumu:

demetakalin

Demet Akalın, Hande Yener'in adını dahi duymak istemiyor! ile ilgili etiketler Hande Yener Demet Akalın Instagram Sevgili Okan Kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.