Gençleşmek için bebek plasentası mı yedi?

Şarkıcı Demet Akalın hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Demet Akalın gençleşmek için bebek plasentası yedi. Peki, şarkıcı Demet Akalın gençleşmek amacıyla bebek plasentası yedi mi? Türkiye bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Cevap gecikmedi. Akalın sosyal medyadan paylaştığı bir video ile soruya yanıt verdi. "Allah akıl fikir versin" diye söze başlayan Demet Akalın ismini vermediği bir kişiyi iddialarla ilgili suçladı...

Şarkıcı Demet Akalın ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddia şu: Ünlü şarkıcı gençleşmek için bebek plasentası yedi.

Adı üzerinde bu bir iddia. Ancak, sosyal medyada o kadar hızlı yayıldı ki bu iddia kaynağı süreçte kayboldu. Akalın'ın hayranları ile iddiaya inanlar arasında atışmalar yaşandı. 

Ama merak uyanmıştı bir kez. Cevabı aranan soru şuydu: "Demet Akalın gençleşmek için bebek plasentası yedi mi?"

'Yemiştir" diyen de vardı " yememiştir" diyen de. Olmamış bir şey de değildi plasenta yemek. Dünyaca ünlü TV yıldızı Kim Kardashian cildi güzelleşsin diye bunu yapmıştı. Aynen Tom Cruise gibi. Pekala Demet Akalın da yemiş olabilirdi. 

İşte bu cevabı merak uyandıran soruya birinci ağızdan cevap geldi. Demet Akalın gençleşmek için bebek plasentası yedi mi? sorusunun yanıtını sosyal medyadan videolu mesajla verdi. 

Akalın ortalığı karıştıran iddiaya ilişkin olarak "Kafayı mı yediniz? Allah akıl fikir versin size. Yani gerçekten inanamıyorum. 'Bebek bir şeyi mi yiyorsun?' diyorsunuz. Ne diyorsunuz? Türkçe konuşun! Kafayı mı yediniz? Ben seneler sonra kelle paçayı zor yemişim. Cilt bakımını da artık evde kendim yapıyorum. Kendinize gelin... Kim yaptırıyor bunları merak ediyorum, tahmin ettiğim kişiyse Allah seni zaten benzetmiş, ben sana ne diyeyim ki bilmiyorum Allah'ın cezası" dedi. 

Demet Akalın'ın açıklamasının sonunda "tahmin ettiğim kişiyse Allah seni zaten benzetmiş" sözleriyle işaret ettiği olası kaynağın kimliği ise şimdilik bilinmiyor. 

BEBEK PLASENTASI NEDİR?
Plasenta, hamilelik boyunca anne ile bebek arasındaki besin alışverişini sağlayan, rahim içerisinde bebekle birlikte büyüyen ve doğumdan hemen sonra vücut dışına atılan geçici bir organ olarak tanımlanıyor. Anne karnındaki bebek, gebelik boyunca göbek kordonu vasıtasıyla plasentaya bağlı olarak yaşamını sürdürüyor. Doğumdan sonra göbek kordonunun kesilmesiyle bebeğin plasenta ile olan bağı da kopuyor.

 

Gençleşmek için bebek plasentası mı yedi? ile ilgili etiketler Demet Akalın plasenta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.