Demet Akalın Eurovision yorumuyla gündem oldu!

Bu yıl Hollanda'da 65'incisi düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nı, "Zitti E Buoni" adlı şarkısıyla İtalya'yı temsil eden Maneskin rock grubu kazandı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın Twitter'dan verdiği cevap ise sosyal medyada gündem oldu.

2021 Eurovision şarkı yarışması sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Yarışmayla ilgili olarak binlerce paylaşım yapılırken, paylaşım yapanlar arasında sanatçı Demet Akalın da vardı.

"MURAT BOZ NE SALLARDI BE"

Murat Boz'un Eurovision'a gitmesini istediğini dile getiren Demet Akalın paylaşımında "Murat Boz ne sallardı be. Olalım seneye ya kıskandım ne güzeller" ifadesine yer verdi. Kullanıcılardan biri ünlü sanatçıya "Abla biz seni görmek istiyoruz orada" yazdı.

Demet Akalın Eurovision yorumuyla gündem oldu!

Demet Akalın'ın cevabı ise gecikmedi. Akalın bu yoruma "İngilizce yok" cevabını verdi. Bu cevap bir anda sosyal medyanın gündemine otururken yeni yorum da geldi.

"TÜRKÇE DE YOK ABLA, NO PROBLEM"

Demet Akalın'ın İngilizce yok yanıtına esprili bir karşılık veren bir kişi ise "Türkçe de yok abla no problem" dedi. Akalın takipçisinin esprili yoruma gülerek yanıt verdi ve "Bu iyiydi" ifadesini kullandı.Demet Akalın Eurovision yorumuyla gündem oldu! - Resim : 2

Demet Akalın Eurovision yorumuyla gündem oldu! - Resim : 3

Öte yandan Demet Akalın, Azerbaycan için Instagram hesabından destek istemişti. Eurovision'da yarışan Azerbaycan ekibinden Akalın'a teşekkür geldi.

 

 

 

Demet Akalın Eurovision yorumuyla gündem oldu! ile ilgili etiketler Demet Akalın Murat Boz Eurovision
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.