Demet Akalın bombayı patlattı, Gülben Ergen'den cevap gecikmedi! Sert konuştu

Antalya'daki orman yangınında evi yanan Fatma Teyze'ye verdiği sözü tutan ve yardım eli uzatan şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam Muğla'da konser verdi. Akalın, konserinde yeni hedefinin bir köye okul yaptırmak olduğunu söyleyerek meslektaşı Gülben Ergen ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren Demet Akalın, konuşmasında Gülben Ergen'i hedef aldı.

Geçtiğimiz aylarda çıkan orman yangınlarında afet bölgesine yardımda bulunan ünlü şarkıcı "Antalya'da bir teyzemize ev yapmıştım. Şimdi de bir köy okulu yaptırıyorum. Ama Gülben gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum” şeklinde konuştu.

DEMET AKALIN'DAN GERİ VİTES

Demet Akalın'ın sözleri Gülben Ergen'i kızdırdı. Kendisi hakkında yapılan habere 'Herhalde şaka' yorumunu yapan Demet Akalın'a Gülben Ergen'den yanıt gecikmedi:

"Şaka iki kişinin aynı anda gülmesi gereken bir durum değil mi? Derneğimizi, benim yıllardır emeğimi en iyi bilenlerdensin sen."

 Demet Akalın bombayı patlattı, Gülben Ergen'den cevap gecikmedi! Sert konuştu

 

 

Demet Akalın bombayı patlattı, Gülben Ergen'den cevap gecikmedi! Sert konuştu ile ilgili etiketler Demet Akalın Gülben Ergen Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.