Demet Akalın, Bodrum'da ikinci evini aldı! Ödediği ücret dudak uçuklattı

Bodrum'da bir evi bulunan Demet Akalın ikinci bir ev daha aldı. Haziran ayında Yalıkavak'taki yeni evine taşınacak olan ünlü popçunun yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı. Sahneden kazandığını gayrimenkule yatıran ünlü popçu Demet Akalın yeni evi için 12 milyon TL ödedi.

Demet Akalın'ın Bodrum'da ikinci bir ev daha satın aldığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili köşesinde bir yazı kaleme alan Saklambaç köşe yazarı Ufuk Özcan, ''Yalıkavak'ta 12 milyon TL'ye bir villa satın alan Akalın, Haziran ayı itibari ile bu evine yerleşecekmiş.'' diyerek Akalın'ın yaz aylarını ailesiyle birlikte Bodrum'da geçireceğini duyurdu.


İşte Ufuk Özcan'ın o yazısı...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, boşandığı eşi Okan Kurt ile tekrar barışarak yeni bir hayata başlamıştı. Bir zamanlar zor bir dönemden geçse de bu durumdan çabuk kurtulan Akalın, Bodrum'da ikinci bir ev daha satın aldı.


BU YAZI BODRUM'DA GEÇİRECEK

Yalıkavak'ta 12 milyon TL'ye bir villa satın alan Akalın, Haziran ayı itibari ile bu evine yerleşecekmiş. Ayrıca ünlü şarkıcı, kızı Hira ve ailesiyle birlikte tüm yazı da Bodrum'da geçirmeyi planlıyormuş. Torba'da bir villası bulunan Akalın, bu evi ise sezonluk kiralamış.

İNŞAAT İŞİNE GİRECEK

Duyduğuma göre Bodrum'da arsa bakan Demet Akalın, birkaç arkadaşı ile birlikte inşaat işine girmek istiyormuş. İnşaatlardaki kazancın farkına varan Akalın, şimdilerde arsa bakıp uygun bir yer bulursa inşaat işine girecekmiş.

Biliyorsunuz sanat dünyasından birçok sanatçı sahne hayatından kazandıklarını gayrimenkule yatırırken bazıları da inşaat işinde başarıdan başarıya koşuyor. Bence Demet Akalın, böyle bir işe girerse eminim başarılı olur...

Demet Akalın, Bodrum'da ikinci evini aldı! Ödediği ücret dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Demet Akalın Bodrum villa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.