"Ağzıyla burnu yer değiştirmiş arkadaşımın..."

Futbolcu Arda Turan tarafından burnu 15 yerden kırılan şarkıcı Berkay Şahin'in sağlık durumu hakkında konuşan Demet Akalın, "Ağzıyla burnu yer değiştirmiş arkadaşımın, devlet büyüklerinden biri devreye girerek barıştırsın." dedi.

Demet Akalın, yakın arkadaşı Berkay Şahin'in sağlık durumu hakkında konuştu. Dostunun Arda Turan'ın burnunu kırmasından dolayı zor durumda olduğunu söyleyen Akalın, devlet büyüklerinin araya girerek ikilinin barıştırılmasını istedi.

"BERKAY'IN AĞZIYLA BURNU YER DEĞİŞTİRMİŞ"

Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Demet Akalın, konu hakkında şunları söyledi: "Her gün görüyorum ağzıyla burnu yer değiştirmiş arkadaşımın. Hapşırırken bile burnu sızladığından adam hapşırmamak için dua ediyor.

 "DEVLET BÜYÜKLERİNDEN BİRİ BARIŞTIRSIN"

Çok tatsız bir durum, benim dileğim her şeyin tatlıya bağlanması. Devlet büyüklerinde biri de çıkıp barıştırsın. İki tarafa da günah."

"Ağzıyla burnu yer değiştirmiş arkadaşımın..."

"Ağzıyla burnu yer değiştirmiş arkadaşımın..." ile ilgili etiketler Demet Akalın Arda Turan Kavga berkay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.